10 August 2013 (szatmar.ro)


Karitativ szuletesnapi buli az ujkozpont betonjan


Salsa, klasszikus versenytanc, breake dance – csak nehany azon tanckategoriak kozul, amelyekkel megismerkedhettek az erdeklodok pentek delutan Szatmarnemeti uj kozpontjaban. A Szakszervezetek Muvelodesi Hazanak elotereben eloadott musor celja kettos volt: szuletesnapi buli es karitativ akcio is volt egyben.

A bemutato egyik szervezoje, a G.M. Zamfirescu Kulturalis Kozpont mellett a Black and White tanccsoport, amely fennallasanak otodik evfordulojat unnepelte a bemutatoval. Emellett azonban a Szent Benedek Egyesulet autista gyerekeinek is segiteni szeretett volna, ezert adomanygyujtest is szervezett.

A nemes cel erdekeben pedig elfogadta a meghivast a Loga Dance School es a Passion4Salsa, valamint a nagyvaradi Studio es Meyo Replay Dance iskolak is, tovabba olyan szolotancosok is, mint a szalontai MrSiid, Vlady vagy Paula Rat.

Az eloadassal parhuzamosan az erdeklodok megtekinthettek Dragos Edmondnak, a tanccsoport megalapitojanak kepeit is, melyeknek temaja a tanc. A kepeket barki megvasarolhatta, az igy befolyt osszeget pedig a beteg gyermekek megsegitesere, kezelesere forditottak.


Karitativ szuletesnapi buli az ujkozpont betonjan (szatmar.ro)

X