18 Decembrie 2016 (frissujsag.ro)


Jotekonysagi est a maltaisok szervezeseben 


Tasi Dominik edesapja vette at szombat este a Dinu Lipatti Filharmoniaban megrendezett jotekonysagi eloadason osszegyult osszeget.

Dalokkal, tancokkal, szavalatokkal szorakoztattak a kozonseget a fellepok

December 17-en a szatmarnemeti Dinu Lipatti Filharmoniaban jotekonysagi estre kerult sor. A Maltai Szeretetszolgalat szatmari fiokszervezete altal meghirdetett, szervezett es lebonyolitott karitativ rendezvenyen adomanyokat gyujtottek a nagykarolyi Tasi Dominik magyarorszagi korhazi kezelesenek finanszirozashoz.

A rendezvenyen fellepett tobbek kozott a Mellefogos negyes egyuttes, a Loga Dance School tancosai, a Quo Vadis duo, Mehes Kati szinmuveszno, a Joyful korus tagjai Budean–Mihaly Judit karnagy vezetesevel, a Crazy Dancers tanccsoport, Fogarasi Beniamin maltais onkentes, aki cigany nyelven enekelt es gitaron jatszott, Kovacs Eva Poor Lili-dijas szinmuveszno, az Aranykapu Kulturalis Egyesulet citeracsoportja, a Szatmarnemeti Reformatus Gimnazium diakjai, s termeszetesen a Maltai Szeretetszolgalat Szatmar megyei fiokszervezetenek kedvezmenyezettjei.

Tasi Dominik edesapja vette at es koszonte meg a tamogatast

Tombola is volt

Az idei jotekonysagi esten a kozonseg nemcsak szinvonalas produkciokat lathatott es hallhatott, de nyerhetett is. Az erkezesnel mindenki, aki adomanyt helyezett el a bejaratnal talalhato urnaban, tombolajegyet kapott a szervezoktol. A nagyvonalu szponzoroknak koszonhetoen ertekes nyeremenyekkel terhettek haza azok, akikkedvezett a szerencse.

A tamogatoknak koszonhetoen konyhakes-csomagot, kenyersutot, kozmetikai csomagokat, kozmetikai szolgaltatasokat, szentkepet, edessegcsomagokat es borokat sorsoltak ki a fellepesek kozott.

Az adomanyozok a musor szuneteig helyezhettek felajanlasaikat az urnaba, ugyanis a rendezveny masodik feleben, rogton a szunetet kovetoen megszamoltak az onkentesek a penzt s azonnal at is adtak a gyermek edesapjanak, aki meghatottan mondott koszonetet a jelenlevoknek es mindenkinek, aki eddig gondolt a csaladjara es fontosnak tartotta barmivel vagy barmennyivel is a gyermek felepuleset segiteni
Karikas Eniko


Jotekonysagi est a maltaisok szervezeseben (frissujsag.ro)

X