25 Octombrie 2013 (Friss Ujsag)


Ismet a tancosoke a szinpad 


Holnap, oktober 26-an, 17 oratol, immar hatodik alkalommal kerul megrendezesre a hagyomanyossa valt Loga Dance School Gala, melynek az eddig megszokott helyszintol elteroen a Szakszervezetek Muvelodesi Haza ad otthont.

Gyerek es felnott korcsoportban, halado es versenyzo osztalyban, latin tancokat — szamba, csacsacsa, jive —, valamint standard tancokat — angolkeringo, tango, becsi keringo — lathat a nagykozonseg.

Az est meglepetesekent Vekony Viktor es Loga Hajnalka magyarorszagi bajnokok lepnek fel. A tanctanar-paros a „Romania tancol” tehetsegkutato vetelkedon is reszt vett, ahol az elodontoig jutott.

Az ott bemutatott tancukkal, valamint uj koreografiakkal is keszulnek a szatmari fellepesukre. Loga Lorant, a Loga Dance School tanciskola vezetoje lapunknak orommel szamolt be arrol, hogy a jegyek nagy resze mar elkelt, viszont akinek eddig meg nem sikerult jegyet vasarolnia a szombati eloadasra, az meg megteheti, elovetelben a tanciskola szekhelyen (Szatmarnemeti, Martirilor Deportaţi 30. szam) vagy a helyszinen 15 lejes aron.

A szervezok, valamint a rendezveny tobb mint 70 fellepoje izgalommal varjak a szombati galat, mely igazi csemegekent szolgal a zene es a tanc kedveloinek.


Ismet a tancosoke a szinpad (Friss Ujsag)

X