1 Decembrie 2010 (Informatia Zilei)


Incepe Noul An cu dans, alaturi de Loga Dance School


Din 3 ianuarie Loga Dance School da startul cursurilor de dans! Asa ca, daca pana acum doar ati nutrit gandul de a invata cativa pasi de dans, nimic nu va impiedica sa incercati sa vedeti cum este.

Pana la urma de ce sa nu incepeti anul nou in forma maxima? Dansul bucura trupul si inima, este datator de energie pozitiva, de buna dispozitie, va face sa priviti lumea cu alti ochi, devenind mai bun si mai tolerant cu cei din jur.

Pentru fiecare dintre noi este important sa ne implinim visele, sa gasim un timp pentru pasiunile noastre, pentru ca, in final, sa ne gasim echilibrul nostrum interior.

 

Inscriere si cursuri

Inscrierile au loc pana in data de 20 decembrie 2010, zilnic intre orele 16.00-21.00, la sala de dans situate pe strada Martirilor Deportati nr.30 (in incinta fostei tipografii). Cursurile de incepatori se adreseaza tuturor persoanelor care nu au facut niciodata dans pana acum.

Grupele sunt impartite in doua: grupa de copii si junior (6-17 ani) si grupa de seniori (peste 18 ani).

La Loga Dance School, in acest moment, se invata 2 stiluri de dans: Dans Sportiv (Latino, intre care Samba, Cha Cha, Rumba, Jive…, si Standard, intre care Vals Lent, Vals Vienez, Tango, Quick Step, …) si Salsa (se invata Salsa, Bachata, Merengue, Rueda de Casino, iar la grupele de performanta se invata Cha Cha Cubano si Zouk).

Modulul dureaza 24 de antrenamente, timp in care veti invata 14 dansuri la grupa de Dans Sportiv si 4 dansuri la grupa de Salsa. 8 antrenamente costa 100 RON (TVA inclus). La finalul modului se elibereaza o diploma care certifica ca ati absolvit cu succes cursul de incepatori la Loga Dance School.

Scoala de dans dispune de o sala superba dotata cu 400 mp de parchet masiv din stejar, 25 metri liniari de oglinzi uriase, sonorizare profesionala cu boxe active, videoproiector, table magnetica.

 

Maestrii de dans

Maestrii de dans la Loga Dance School sunt: la Dans Sportiv – Vekony Sandor, iar la Salsa – Bogdan Nistorica.

Vekony Sandor este tatal a doi baieti, ambii sunt campioni nationali ai Ungariei in dansul sportive, in clasa B, respective A. De aproximativ 18 ani isi dedica viata dansului sportive. A inceput dansul in timpul anilor de facultate in Kiev, iar cand a revenit, la recomandarea maestrului sau de dans, Bozoki Lajos, la Budapesta, a terminat facultatea de dans si a inceput cariera de antrenor. Propria scoala de dans a ajuns in Top 3 Hungary, dupa clasamentele scolilor de dans din Ungaria.

Din 2007 este contractat la Loga Dance School Satu Mare, unde a obtinut rezultate la fel de frumoase cu sportivii, iar din luna septembrie, de cand Loga Dance School si-a legitimate sportivii la Federatia Romana de Dans Sportiv, pregateste grupa de concurs pentru competitii. Orele sunt traduse in limba romana de doi translator profesionisti: Monica Mihali si Gheorghe Opris.

Agenda plina la sfarsit de an pentru Loga Dance School

Bogdan N este un tanar pedagog extrem de talentat, in varsta de 22 de ani.

Detine titlul de vicecampion al Romaniei la Salsa. Este originar din Baia Mare, in present urmeaza cursurile de masterat la Cluj, iar din martie 2009 este maestro de dans la grupele de Salsa, la Loga Dance School Satu Mare. A fost ales pentru abilitatile lui extraprofesionale, fiind un bun pedagog. De altfel, alaturi de partenera lui, Carolina C (din Satu Mare), conduce propria lor scoala de salsa, din Cluj.

Loga Dance School este o scoala de dans cu o agenda plina de activitati pentru fiecare weekend pana la Anul Nou.

Activitatile constau in concursuri de dans, show-uri de dans la o serie de spectacole caritabile, Gala Caritabila pentru un copil nevazator de 5 ani din Odoreu, Latino & Salsa Party saptamanal la Poesis, Mikulas Party, Salsa Party, Revelion-Hollywood Party.


Incepe Noul An cu dans, alaturi de Loga Dance School (Informatia Zilei)

X