28 Noiembrie 2017 (Friss Ujsag)


Iden klubcsucsot dont a Loga Dance School


A Szatmarnemeti Loga Dance School sporttancosai mar megdontettek az eddigi klubrekordot a 2017-ben szerzett ermes helyezeseket illetoen – olvashato a klub kozlemenyben.

Pedig meg nem is ert veget az ev, hiszen ket het mulva Marosvasarhelyen lepnek tancparkettre a tancisckolasok, de a tavalyi 133-nal maris tobb medal ekesiti a klub gyujtemenyet.

Errol az egyesulet negy sporttancparosa is gondoskodott, akik a mult hetvegen Tordan, a Potaissa Kupan is megmerettetek magukat.

A Kolozs megyei versenyenen tobb mint 160 sporttancparos lepett a tancparkettre, a Loga Dance School sportoloi pedig ot versenyszamban jutottak el a dontoig.

A Makara Daniel, Iulia Puscas kettos a 6-11 evesek open basic latino versenyszamaban ezustermetszerzett, majd a korosztaly open basic standard versenyszamaban a harmadik helyen zart.

Ezusteremmel terhetett haza az Andrei Varga, Pauliuc Rita kettos is, amely a 6-11 evesek E-osztalyos megmerettetesen allhatott a dobogo masodik fokara, mig a Hornyak Daniel, Nagy Julia paros a 12-15 evesek D-osztalyos versenyeben szerzett bronzermet.

Ugyanebben a versenyszamban a Daniel Pop, Alexandra Mihali duo a hatodik helyen zart.

A klub vezetosege kozlemenyeben arrol is ertesitett, hogy a marosvasarhelyi verseny utan vonnak merleget, es akkor derul ki, hogy mennyvel teljesitettek tul a tavalyi eremszamot.


Iden klubcsucsot dont a Loga Dance School (Friss Ujsag)

X