5 Februarie 2013 (szatmar.ro)


Hamarosan eskuvoi vasar a Grand Mallban!


A szatmarnemeti Grand Mall februar 8-10. kozott elso alkalommal szervezi meg a „Grand Mariage” Eskuvoi Vasart, amely az aruhaz II. emeleti, elegans rendezvenytermeben mutatja be a helyi eskuvos szakma szine-javat.

A tobb mint 30 kiallitoval megrendezesre kerulo eskuvoi vasar egy atfogo kepet kivan adni a hazai piac nyujtotta lehetosegekrol es egyben megkonnyiti a hazassagkotes elott allo fiatalok es csaladtagjaik dolgat, hiszen minden a temahoz kapcsolodo szolgaltato elerheto lesz egy helyen. 

A kulonleges valasztekbol szemelyesen emelhetik ki azokat, ami izlesuknek es igenyeiknek leginkabb megfelel.

Paratlan lehetoseg, hogy a kiallitas harom napja alatt szemelyes tapasztalatokkal gazdagodhatnak a latogatok es dijmentesen szakmai tanacsokat is kaphatnak profi szakemberektol. 

A „Grand Mariage” bemutatja az eskuvo- es rendezvenyszervezes legaprobb reszleteihez kapcsolodo szolgaltatokat.

Neves ruhaszalonok, cukraszdak es ettermek, dekoracios cegek, viraguzletek, foto-video studiok szerepelnek a kiallitok kozott, valamint tancbemutatok, elo koncertek es divatbemutatok teszik meg vonzobba az esemenyt.

A rendezvenyen jelen lesz a Beauty International Kft, a Poesis Etterem, a Regina Szalon, a Fantezia Decor, a Karanjud Blum Viraguzlet, az Ecomoda, Anca Madalina, a Maribel Party, a Garada dekoraciok, a kolozsvari Maya Fashion, az Anastasia Szalon, az Art Foto Gabriela, az Unique Art, DJ Vasi Miclaus, a Blody Collection, a Belliny Cocktail, Bianca Szalon, az Anna Decor, az R-studio, a Foto Infolio, Emese Szucs Make Up Artisti, Etna Flora viraguzlet, Bianca Ruhaszalon, az Aurora Etterem, Sergiu Foto-Video, a nagybanyai Irina Stela Szalon, a Somesul Nyomda, varga Maria, Viraguzlet, Hutton, a Cristian Style, a Loga Dance School, a Party Service, a Santec Cukraszda, az Impatiens es az Interstyle Models.

A „Grand Mariage” februar 8-an, penteken 12 oratol nyitja meg kapuit az erdeklodok elott.

Az esemenyre a belepes ingyenes!


Hamarosan eskuvoi vasar a Grand Mallban! (szatmar.ro)

X