13 Noiembrie 2017 (Informatia Zilei)


Gala Loga Dance School, spectacol cu dansatori talentati si privitori incantati


Scoala de dans satmareana a aniversat 10 ani de la infiintare

Gala de dans, care a avut loc vineri, 9 decembrie, in sala mare a Casei de Cultura a Sindicatelor a marcat 10 ani de la infiintarea Loga Dance School.

Sala a fost arhiplina cu spectatori, toate locurile au fost ocupate, multa lume acceptand sa stea chiar si in picioare, doar ca sa ii poata vedea pe sportivii talentati ai acestei scoli de dans, care aduna, an de an, zeci de medalii noi in palmaresul Loga Dance School.

Intr-un timp extrem de scurt toate biletele au fost vandute, iar inainte de Gala nu se mai gaseau locuri nici in picioare.

La gala din decembrie, in fiecare an au evoluat pe scena cei mai buni dansatori ai scolii, iar de data aceasta spectacolul a fost sustinut de peste 100 de sportivi, facand parte cu totii din categoria intermediar si performanta, respectiv cei care participa in mod curent la concursurile importante.

Loga Dance School ofera o oportunitate de a petrece timpul liber intr-un mod cat se poate de placut, dar mai mult de atat, ofera posibilitatea unui alt stil de viata, a unei alte lumi si a unui lucru frumos. Aceasta scoala de dans ofera de un deceniu satmarenilor posibilitatea de a pluti pe pasi de dans pe diferite genuri de muzica, in fuunctie de dorintele si placerile participantilor.

La acest spectacol aniversar, Loga Dance School, asa cum si-a obisnuit deja dansatorii si pe spectatorii sai satmareni, “ziua de nastere” a fost sarbatorita cu mult dans, pe scena Casei de Cultura, sub lumina reflectoarelor si sub atenta privire a celor din sala. Spectacolul aniversar a crescut de la an la an proportional cu scoala, ajungand la cea de-a zecea aniversare la peste 100 de dansatori care au intrat pe scena. Minunatele lor evolutii au fost rasplatite cu ropote de aplauze.

Ambianta a fost chiar una de sarbatoare, stilurile succendandu-se placut, muzica pe care dansatorii demonstrau cele invatate, antrenand si publicul sa bata ritmul si sa i se faca pofta de dans. Incantarea a fost vizibila pe fetele tuturor spectatorilor prezenti in sala, dar sip e ale dansatorilor. Au fost prezenti pe scena dansatorii scolii, de la cei mai mici si emotionati, pana la cei mai experimentati, inclusive profesorii de dans ai scolii.

Antrenorii Vekony Viktor si Loga Hajnalka au prezentat show-uri de dansuri Latino si Standard, starnind aplauze care pareau sa nu se mai opreasca. Intregii Gale ii poate fi atribuit termenul de eleganta, aceasta fiind sesizabila la fiecare reprezentatie. Dansul, muzica, decorul, costumatia dansatorilor, ambianta din sala, toate au dat Galei o nota superioara si o prestanta deosebita evenimentului.


Gala Loga Dance School, spectacol cu dansatori talentati si privitori incantati (Informatia Zilei)

X