29 August 2010 (satumareonline.ro)


Gala Loga Dance School, la trei ani de la infiintare


Arta si splendoarea dansului s-au impletit duminica seara intr-un show de exceptie, eveniment organizat la Loga Dance School, cu ocazia implinirii a trei ani de la infiintare. 15 perechi de dansatori au facut spectacol pe scena Teatrului de Nord Satu Mare.

Spectacolul a inceput in stil standard, dansatorii Loga Dance School au incantat privirile a sute de satmareni. Dansuri precum vals vienez, tango sau quick step, au fost urmarite cu maxima incantare.

Una dintre surprizele serii a reprezentat-o participarea la eveniment  a unei perechi din Ungaria, campioni de nenumarate ori la concursurile internationale.

Bandi Ferenc si Ferko Noemi au smuls, minute in sir, aplauzele spectatorilor. Coregrafia, dar si tinuta lor impecabila, i-a lasat pe satmareni fara cuvinte.

Nici stilurile de dans latino nu au lipsit din cadrul spectacolului. Tot elevii Loga Dance School au pregatit coregrafii complicate si pe gustul spectatorilor.

O alta surpriza a serii a reprezentat-o evolutia echipei care a reprezentat Romania, in acest an, la calificarile pentru Campionatul Mondial de Salsa, competitie care urmeaza sa aiba loc in Puerto Rico, si unde cei doi tineri s-au clasat pe locul al treilea. Bogdan N, antrenor de salsa la Loga Dance School, alaturi de partenera acestuia, Carolina C, au evoluat in toata splendoarea lor, pe scena Teatrului de Nord. Aceasta pereche este vicecampioana Romaniei la salsa, in 2007.

Cei care au ramas impresionati de stilurile de dans se pot inscrie incepand cu data de 30 august, la Loga Dance School, deoarece din 13 septembrie incepe un nou modul de dans.

Persoanele care nu au contract si aduc alte cinci persoane pentru inscriere, beneficiaza de o luna de antrenamente gratuita.


Gala Loga Dance School, la trei ani de la infiintare (satumareonline.ro)

X