23 Noiembrie 2012 (szatmar.ro)


Fiatal tehetseget tamogat a Loga Dance School


A szatmarnemeti Loga Dance School tanciskola iden sem feledkezik meg a nehez korulmenyek kozott elokrol, ezert december 19-en karitativ kampanyt szervez. A kampany soran befolyt osszeggel ezuttal egy fiatal tehetseget, Olimpiu Kozakot tamogatjak.

Loga Dance School csapata immar hatodik alkalommal szervez olyan karitativ kampanyt, melynek celja a raszorulo csaladok es fiatalok tamogatasa.

A kampany minden egyes alkalommal latvanyos tancgalaval zarul, amelynek iden az Eszaki Szinhaz ad otthont december 20-an, csutortok este 20.30 oratol.

Iden a turterebesi Kozak csalad gyermekenek, a 15 eves Olimpiu Kozaknak gyujtenek a tancosok, ugyanis a fiu rendkivul tehetseges es erdemes tovabbtanulnia – trombita tanara velemenye szerint.

Azonban a csaladnak meg a havi buszberlet megvasarlasa es 12 eves gyermekuk iskolaztatasa is gondot okoz, igy a Loga Dance School segitseget ajanlotta fel Olimpiunak.

- A fiu negy even keresztul Debrecenben szeretne tovabbfejleszteni zenei kepesseget, ami kozel 15.000 lejbe kerul majd – tudtuk meg Loga Loranttol, a tanciskola igazgatojatol.

Ehhez az osszeghez jarul hozza a Loga Dance School legujabb karitativ galajanak bevetelevel, amelyre egy belepojegy ara 20 lej.

Tamogassa On is a Loga Dance School kampanyat, hogy a tehetseges fiatal tovabbtanulhasson es fejlodhessen. A galara valo belepojegyek megvasarolhatok a Loga Dance School szekhelyen, a Martirilor Deportati 30. szam alatt, naponta 18.00 es 21.00 ora kozott.

A tancbemutato kereteben a szervezok atadjak Olimpiu Kozaknak azt az osszeget, amelyet sikerult begyujteni a kampany soran.


Fiatal tehetseget tamogat a Loga Dance School (szatmar.ro)

X