15 Mai 2013 (satumareonline.ro)


Expo „Fabricat in Satu Mare” si Zilele Culturale Germane


Expo „Fabricat in Satu Mare” si Zilele Culturale Germane

Asociatia Economica Germano-Romana pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW-SM), in parteneriat cu Asociatia Camera Mestesugarilor, cu sustinerea Primariei Municipiului Satu Mare si a Consiliului Judetean Satu Mare, organizeaza in perioada 17-19 mai 2013 evenimentul EXPO 2013 “Fabricat in Satu Mare” – editia a IV-a, care va avea loc intr-o noua locatie, Hala Piata REX din municipiul Satu Mare.

Organizatorii principali, Dan Brumboiu din partea Asociatiei Economice Germano-Romane, Iosif Holczli din partea Camerei Mestesugarilor, Zoltan Obis din partea Pietei REX si Ciprian Fabian din partea Consiliului Judetean au prezentat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, detalii despre programul acestei manifestari deja de traditie la Satu Mare.

Scopul acestui eveniment este acela de a prezenta si promova firmele, produsele si serviciile firmelor care expun, a potentialului economic al judetului nostru precum si prezentarea sanselor oferite tinerei generatii in realizarea unei cariere profesionale de succes.

Evenimentul reuneste o serie de manifestari cultural artistice dedicate „Zilelor Culturale Germane” organizate de catre Formul Democrat German Satu Mare. Aceasta manifestare este un cadru generos de exprimare a valorii culturii germane, ca o componenta esentiala a multiculturalismului judetului Satu Mare.

Programul manifestarii cuprinde un recital de poezii Christel Ungar Topescu, o expozitie „Svabii Satmareni”, fotohunting, concurs de coruri, spectacole de dansuri populare si teatru, actiuni dedicate tinerilor.

Tot in cadrul acestei manifestari are loc o parada a modei, a Oldtimerelor, o expozitie auto cu diverse marci, momente speciale cu Loga Dance School si Passion 4 Salsa.

EXPO 2013 “Fabricat in Satu Mare” Editia a IV-a are loc la “Piata REX” Satu Mare, locatie aflata pe strada Brasov nr. 4, cartierul Micro 17. Expozitia va fi deschisa pentru public vineri, 17 mai, la ora 13.00 si se va desfasura pe parcursul a 3 zile. Programul expozitional va fi vineri intre orele 13.00 – 20.00, sambata si duminica intre orele 10.00 si 20.00, in cadrul caruia vizitatorii vor avea ocazia sa cunoasca produsele marca “Fabricat in Satu Mare”.

Intr-un cadru destinat schimbului de experienta si know-how, participantii la expozitie vor avea oportunitatea de a afla multiple informatii cu privire la strategiile si tehnicile de a maximiza eficienta, despre programele destinate formarii si dezvoltarii personale si profesionale a angajatilor precum si despre extensiile de business necesare pentru mentinerea si largirea portofoliului de clienti prin intermediul meselor rotunde care vor avea loc in fiecare zi de expozitie dupa cum urmeaza: vineri – „Romania – realitati si perspective economice”; sambata – „Managementul schimbarii”; duminica – „Invatamantul in sistem dual”.

Printre speakerii celor trei conferinte se regasesc: Florian Libocor – Economist Sef GSG BRD, Florin Stoleriu – Consultant in Managementul Vanzarilor, Sorina Tulan – Director General Inedit, Adrian Stef – Presedintele Consiliului Judetean, Dan Brumboiu – Presedinte DRW-SM, Dl. Lorin Arz – CEO Polipol, Dl.Rafael Mansurov – Director General Contitech, Tiberiu Markos – Director General Technosam, Mariana Roman – Inspector Scolar General Inspectoratul Scolar Judetean, Adriana Danga – Inspector Scolar de specialitate si multi alti invitati surpriza care ne vor incanta cu prezenta lor.

Evenimentul reuneste persoane si companii marcante din zona celor mai mari firme cu capital integral german din judetul Satu Mare din domeniile automotive, productie de mobilier, industria textila si alimentara. Aceasta initiativa creste diversitatea participantilor si asigura vizitatorilor expozitiei o paleta larga de standuri si evenimente pe parcursul zilelor destinate EXPO 2013 “Fabricat in Satu Mare”.

Este imbucuratoare prezenta multor firme cu capital romanesc si mixt din cele doua asociatii, dar si prezenta mestesugarilor, cei care duc mai departe traditiile comunitatii noastre. Evenimentul va aduna in jur de 70 de participanti din judetul Satu Mare.

Program pentru vizitatori – Expo „Fabricat in Satu Mare”

Vineri, 17 mai 2013

Ora 10.00 Parada masinilor Oldtimer – Centrul Vechi al orasului

Ora 13.00 Deschiderea expozitiei

Ora 14.00 Loga Dance School

Ora 16.00 Masa rotunda: „Romania – realitati si persective economice”

Ora 16.00 Parada masinilor Oldtimer – Centrul vechi al orasului

Ora 17.30 Passion 4 salsa

Ora 18.30 Loga Dance School

Ora 19:30 Karate Zanshin – demonstratie

Sambata, 18 mai 2013

Ora 10.00 Workshop dans popular adulti

Ora 13.00 Workshop dans popular copii

Ora 14.30 Workshop sportiv

Ora 16.00 Workshop de tobe

Ora 17.00 Masa Rotunda : „ Managementul schimbarii”

Duminica, 19 mai 2013

Ora 17.00 Masa rotunda : „Invatamantul in sistem dual”

Ora 18.00 Parada modei

Ora 19.00 Decernarea diplomelor

Program expozitional: zilnic intre orele 10-20.


Expo „Fabricat in Satu Mare” si Zilele Culturale Germane (satumareonline.ro)


X