18 Mai 2013 (satumareonline.ro)


Expo „Fabricat in Satu Mare”, in acest week-end la Piata Rex


Expo „Fabricat in Satu Mare”, in acest week-end la Piata Rex

Cea de-a patra editie a expozitiei „Fabricat in Satu Mare” si-a deschis portile vineri la amiaza in spatiul generos al halei de la Piata Rex din Micro 17 si ii asteapta pe satmareni pe tot parcursul acestui sfarsit de saptamana.

La eveniment participa aproape 60 de firme din judetul Satu Mare, dar si societati invitate din Ungaria, care-si expun la standurile proprii toate produsele si serviciile sub marca „Fabricat in Satu Mare”, multe dintre ele fiind destinate exportului, ceea ce arata aprecierea de care se bucura acestea pe pietele externe.

Devenita deja o traditie la Satu Mare, expozitia organizata de Asociatia Economica Germano-Romana pentru Regiunea de Nord-Vest DRW-SM , in parteneriat cu Asociatia Camera Mestesugarilor, beneficiaza in acest an si de sustinere financiara din partea Consiliului Judetean si a Primariei municipiului Satu Mare, fapt subliniat in discursurile lor de la deschiderea oficiala si de reprezentantii celor doua institutii, presedintele Adrian Stef si viceprimarul Radu Roca.

„Am decis sa sprijinim concret organizarea acestui eveniment, deoarece a trecut vremea vorbelor, acum e vremea faptelor, iar Fabricat in Satu Mare nu este doar o simpla expozitie, ci este exprimarea modului de gandire a intreprinzatorilor satmareni, un brand sub care se aliniaza tot ce produce mai bun economia judetului Satu Mare” – a declarat Adrian Stef.

Intr-un cadru destinat schimbului de experienta si know-how, participantii la expozitie vor avea oportunitatea de a afla multiple informatii cu privire la strategiile si tehnicile de a maximiza eficienta, despre programele destinate formarii si dezvoltarii personale si profesionale a angajatilor precum si despre extensiile de business necesare pentru mentinerea si largirea portofoliului de clienti prin intermediul meselor rotunde care vor avea loc in fiecare zi de expozitie dupa cum urmeaza: vineri – „Romania – realitati si perspective economice”; sambata – „Managementul schimbarii”; duminica – „Invatamantul in sistem dual”.

Printre speakerii celor trei conferinte se regasesc: Florian Libocor – Economist Sef GSG BRD, Florin Stoleriu – Consultant in Managementul Vanzarilor, Sorina Tulan – Director General Inedit, Adrian Stef – Presedintele Consiliului Judetean, Dan Brumboiu – Presedinte DRW-SM, Dl. Lorin Arz – CEO Polipol, Dl.Rafael Mansurov – Director General Contitech, Tiberiu Markos – Director General Technosam, Mariana Roman – Inspector Scolar General Inspectoratul Scolar Judetean, Adriana Danga – Inspector Scolar de specialitate si multi alti invitati surpriza care ne vor incanta cu prezenta lor.

Evenimentul reuneste persoane si companii marcante din zona celor mai mari firme cu capital integral german din judetul Satu Mare din domeniile automotive, productie de mobilier, industria textila si alimentara. Aceasta initiativa creste diversitatea participantilor si asigura vizitatorilor expozitiei o paleta larga de standuri si evenimente pe parcursul zilelor destinate EXPO 2013 “Fabricat in Satu Mare”.

Program pentru vizitatori – Expo „Fabricat in Satu Mare”

Vineri, 17 mai 2013

Ora 10.00 Parada masinilor Oldtimer – Centrul Vechi al orasului

Ora 13.00 Deschiderea expozitiei

Ora 14.00 Loga Dance School

Ora 16.00 Masa rotunda: „Romania – realitati si persective economice”

Ora 16.00 Parada masinilor Oldtimer – Centrul vechi al orasului

Ora 17.30 Passion 4 salsa

Ora 18.30 Loga Dance School

Ora 19:30 Karate Zanshin – demonstratie

Sambata, 18 mai 2013

Ora 10.00 Workshop dans popular adulti

Ora 13.00 Workshop dans popular copii

Ora 14.30 Workshop sportiv

Ora 16.00 Workshop de tobe

Ora 17.00 Masa Rotunda : „ Managementul schimbarii”

Duminica, 19 mai 2013

Ora 17.00 Masa rotunda : „Invatamantul in sistem dual”

Ora 18.00 Parada modei

Ora 19.00 Decernarea diplomelor

Program expozitional: zilnic intre orele 10-20.


Expo „Fabricat in Satu Mare”, in acest week-end la Piata Rex (satumareonline.ro)


X