30 Octombrie 2010 (satumareonline.ro)


Au inceput petrecerile de Halloween


Au inceput petrecerile de Halloween

Sarbatoarea americana Halloween, preluata din ce in ce mai mult de tarile europene, ia amploare si in Romania. Ca in fiecare an, de 1 noiembrie, tinerii se imbraca in tinute viu-colorate, iar petrecerile sunt amuzante si zgomotoase. Primul party a avut loc la Cantina „Ucenicul Bucatar“, organizat de Colegiul Economic „Gheorghe Dragos“.

La orele 17.00 s-a dat drumul distractiei. Dupa un scurt „remember“ al acestei sarbatori, elevii Colegiul Economic „Gheorghe Dragos“ au participat la un concurs.

Cele mai haioase personaje, dar si infricosatoare s-au „luptat“ pentru cel mai inspirat costum. Pe ritm musical, fiecare elev si-a prezentat tinuta in parte.

O alta proba in cadrul petrecerii a reprezentat „cel mai frumos desen“. Juriul, format din profesori, au avut o sarcina grea in ceea ce priveste desemnarea castigatorului.

Pentru ca de Halloween dovlecii nu pot lipsi din peisaj, s-a organizat si o proba specifica, urmand a fi ales cel mai decorativ dovlecel.

Iar dupa atata „zbenguiala“, profesorii dar si elevii au fost invitati sa deguste din cel mai sugestiv preparat culinar, insa nu inaine de a fi analizate de un juriu format din profesionisti in domeniu.

Party-uri si maine

Alte doua mari petreceri sunt anuntate pentru ziua de sambata. Motociclistii de la Eagle Bikers organizaeaza un bal caritabil pentru copiii de la Casa Diana. Petrecerea va avea loc la restaurantul Iulia, de pe strada Botizului, unde se vor organiza concursuri de baut bere, mancat pizza si dans.
Petrecerea incepe la ora 20.00.

Dansatorii de la Loga Dance School organizeaza sambata o petrecere cu vampiri si sicrie, mumii si picturi specifice sarbatorii. Petrecerea incepe la ora 22.00, la sediul scolii de dans, iar pretul unui bilet este de 20 lei.

Majoritatea cluburile pregatesc petreceri pentru a marca aceasta sarbatoare.


Au inceput petrecerile de Halloween (satumareonline.ro)


X