26 Februarie 2016 (satumareonline.ro)


Campania Caritabila Loga Dance School s-a incheiat


Campania Caritabila Loga Dance School s-a incheiat

Editia a 9-a a campaniei Caritabile Loga Dance School organizata pentru copiii autisti din Satu Mare a luat sfarsit.

Evenimentul care a avut loc la sala de evenimente Esedra a adunat 600 de spectatori, iar peste 50 de sportivi de la Loga Dance School de la grupele de copii, juniori si adulti, intermediari au prezentat dansuri Latino Americane si Standard.

Invitatii surpriza ai serii au fost perechea Bandi Ferenc & Szondi Fanni din Ungaria, ei au prezentat 10 dansuri, 5 latino si 5 standard.

Pentru finalizarea cu succes a acestei campanii a fost nevoie de 625 de bilete si s-au vandut in total pana la seara spectacolului 1.381 de bilete, 20 de lei, colectand in total suma de 27.620 lei, cu peste 15.000 de lei mai mult fata de targetul stabilit.

Ei au avut nevoie de materiale didactice, cum ar fi o tabla interactiva dual touch cu videoproiector si zece tablete cu un program special pentru autisti. Valoarea totala fiind de 12.500 de lei, reprezentand 625 de bilete (20 lei biletul).

Anul trecut, la a 8-a editie, s-a atins primul record in cei 8 ani, 779 de bilete, iar in acest an s-a depasit si acest record cu 80%.

Din suma de 15.120 lei, acumulata in plus, „ne-am consultat cu asociatia copiilor autisti, Dl Dragus Norbert, sa putem cumpara lucruri utile necesare copiilor Autisti.

Ei au solicitat pentru terenul lor de joaca, un leagan si un balansoar profesional import Germania, un laptop cu cerinte minime pentru tabla magnetica cu videoproiector, si pentru cele 2 centre din Carei si Negresti 10 tablete cu programul special pentru Autisti.”, a spus Loga Lorant.

Numele tuturor donatorilor va fi vizibila pe site-ul www.logadance.ro timp de o saptamana.


Campania Caritabila Loga Dance School s-a incheiat (satumareonline.ro)


X