14 Februarie 2010 (szatmar.ro)


Versenytancosok dobtak fel a tancestet


Versenytancosok dobtak fel a tancestet

Pro tancosok kozremukodesevel szervezett tancestet szombat este a Loga Dance School, ahol a resztvevok hat oran keresztul gyakorolhattak a kulonbozo tancstilusokat.

A klub- es diszkozenek mellett retro, swing es latin dalok csabitottak a parkettre a tancoslabuakat.

A Loga Dance School mukodese ota arra torekszik, hogy a helyiek koreben egyre jobban nepszerusitse a tanc muveszetet, es sokakban felebressze a tanc iranti vagyat.

z elmult idoszakban bebizonyosodni latszik, hogy mifelenk is igeny van a minosegi tancoktatasra, es mindarra amit egy tanciskola nyujtani tud.

A Loga Dance School az oktatas mellett arrol is folyamatosan gondoskodik, hogy “tancba vigye” a tanuloit, ezert havi rendszeresseggel szervez tancesteket, igy biztositva lehetoseget arra, hogy mindenki nyilegyenesben is kiprobalhassa mennyire tudja hasznositani mindazt, amit az iskola falain belul elsajatitott.

A tancestek emellett azoknak is szolnak, akik szivesen “megismerkednenek” a tanc vilagaval, am egyelore meg nem szantak el magukat arra, hogy tanciskolaba iratkozzanak, hiszen ezek az alkalmak lehetoseget teremtenek arra, hogy betekintest nyerjenek a tanciskola kulisszai moge.

Nem tulzas azt mondani, hogy az egyik legsikeresebb tancesten van tul a Loga Dance School.

Szombat este a tanciskolaban jarok es barataik korulbelul 120-an szorakoztak egyutt a pro tancosok kozremukodesevel szervezett tancesten.

A magyarorszagi versenytancosok Ferko Noemi es Bandi Ferenc tobb alkalommal is leptek mar fel a Loga Dance School meghivasara Szatmarnemetiben es mindig sikerult hatalmas sikert aratniuk.

Tobbek kozott jive, cha-cha-cha, szamba, tango es foxtrot tancokkal kapraztattak el a kozonseget.

Ahogyan azt Loga Lorant, a tanciskola tulajdonosa elmondta folyamatosan torekszenek arra, hogy ujat tudjanak nyujtani a tanuloknak. “Ez volt az elso olyan tancestunk, ahol lezershowwal egybekotott tancbemutatot szerveztunk, a jovoben

pedig szeretnenk minden tancest hangulatat ezzel a technikai megoldassal is fokozni” -mondta, illetve hozzatette: tovabbra is celjuk, hogy olyan minosegi kikapcsolodasi lehetoseget kinaljanak a helyieknek, ahol barati legkorben, fustmentesen, kulturaltan es igenyes zenekre lehet szorakozni.


Versenytancosok dobtak fel a tancestet (szatmar.ro)


X