11 Noiembrie 2017 (satumareonline.ro)


Bal caritabil ”Copii pentru copii” organizat de elevii Colegiului National ”Doamna Stanca”


Bal caritabil ”Copii pentru copii” organizat de elevii Colegiului National ”Doamna Stanca”

A doua editie a balului caritabil „Copii pentru copii” a fost organizata de Colegiul National „Doamna Stanca” Satu Mare la Infinity Ballroom Satu Mare” sub genericul Balul Toamnei.

Balul a fost conceput ca un eveniment caritabil, care a avut drept scop strangerea de fonduri pentru sprijinirea unui numar de 10 copii de la Casa de tip familial „Stefania” din Oar si a celor 80 persoane aflate in dificultate de la Asociatia „Acoperamantul Maicii Domnului” din Satu Mare.

Intr-un decor de toamna roditoare, evenimentul nostru a reunit suflete si a strans maini. Din frumoasa ingemanare a iubirii de semeni s-au nascut gesturi de o generozitate sublima.

Ne-am bucurat de sprijin din partea profesorilor si elevilor talentati ai scolii care si-au adus contributia la reusita serii. Astfel, Raluca Dumitru, eleva in clasa a XI-a C, si Sofia Orosz, eleva in clasa a V-a, ne-au incantat cu melodii de suflet.

Ne-au facut o surpriza minunata domnii profesori care s-au reunit intr-o „clasa speciala” pentru a face, in cadrul unei scene din platoul de filmare, un remember al frumosilor ani de liceu; surpriza lor a fost coordonata de doamna profesoara Dana Mihai, aflata in postura de regizor.

Seara a continuat cu o suita de dansuri codrenesti prezentate de ansamblul folcloric „Doruri satmarene” al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, ansamblu din care fac parte si elevi ai scolii noastre.

Ne-au onorat cu prezenta sportivii grupei de concurs de la Loga Dance School care ne-au prezentat dansuri Latino-Americane si Standard.

Pentru elevii claselor a IX-a a fost organizat un concurs, moment care a animat seara si a adus multa veselie in randul celor prezenti. Castigatorii concursului au fost elevii din clasa a IX-a F, diriginta prof. Adina Ciupac.

Juriul a ales Miss si Mister Boboc 2017: Stefanics Lavinia – eleva in clasa a IX-a B, respectiv Szakacs Armand, elev in clasa a IX-a E.

Prezentatorii evenimentului au fost elevii Raluca Dumitru si Bogdan Evi, din clasa a XI-a C, respectiv clasa a XII-a C. Sponsorii evenimentului au contribuit la frumusetea serii prin tot sprijinul acordat, fapt pentru care le multumim din suflet.

Momentele muzicale care au asigurat o atmosfera plina de energie si veselie au fost oferite de formatia Argus, DJ Codre si de Valentin Marcut, elev in clasa a XII-a F, profesor diriginte Ursei Sorin.

A fost o seara plina de povesti frumoase, cu multa bucurie si prietenie. Credem cu convingere ca generozitatea si sufletul bun pot face lumea in care traim mai frumoasa, mai blanda si mai vesela. Multumiri tuturor celor implicati si prezenti la eveniment: elevi, profesori, parinti, sponsori, invitati.


Bal caritabil ”Copii pentru copii” organizat de elevii Colegiului National ”Doamna Stanca” (satumareonline.ro)


X