27 Martie 2018 (frissujsag.ro)


Ermekkel jottek haza Gyulafehervarrol 


Nyolc sporttancparos kepviselte Gyulafehervaron rendezett Cetății Kupa orszagos versenyen a Szatmarnemeti Loga Dance Schoolt, kozuluk hatan a versenyszamuk dontojeig jutottak el.

A legjobb eredmenyt a Varga Chris, Polak Hanna paros jegyezte: ok a 12–15 evesek E–osztalyos versenyeben aranyermet nyertek. Ez volt zsinorban a masodik tornagyozelmuk, viszont az elmult hetvegen 36 paros kozul bizonyultak a kategoria legjobbjanak.

Ugyanebben a kategoriaban lepett tancparkettre az Andrei Varga, Pauliuc Rita kettos is, ok is a dontoig jutottak el, vegul az 5. helyen zartak.

De ezzel egyutt annyi pontot gyujtottek, hogy fokozatot valtottak, igy a kovetkezo tornakra D–osztalyos versenyrancoskent nevezhetnek.

Dobogora allt a Vonhaz-testverpar is: Erik es Ingrid a 16–34 evesek sztenderd nyilt versenyeben ezustermet szereztek.

A Loga Lorant, Szilagyi Eszter paros a 16–34 eves korosztaly open basic standard versenyszamaban nevezett.

Ebben a felallasban a szatmari paros masodik alkalommal vett reszt open basic megmerettetesen, es ezuttal is dontobe jutott.

Gyulafehervaron 16 par kozul a negyedik helyen zart a Loga, Szilagyi kettos.

A 12–13 evesek D-osztalyos versenyeben a Hornyak Daniel, Nagy Julia kettos a 4. helyen zart, mig a 12–15 evesek hobbi kategoriajanak megmerettetesen a Varga Janis, Mihaela Goras paros harminc duo kozul az 5. lett.


Ermekkel jottek haza Gyulafehervarrol (frissujsag.ro)

X