28 Decembrie 2018 (Friss Ujsag)


Eremeso volt iden a szatmari tanciskolanal 


Szazhatvanhat eremmel zarta az evet a Loga Dance School — olvashato a szatmarnemeti tanciskola evertekelo kozlemenyeben, ahol hangsulyozzak, hogy az ermek tobb mint felet hazai es nemzetkozi versenyek dobogos helyen zaro parosok szereztek meg.

Csucsot dontott 2018-ban a Loga Dance School: fennallasanak tizenegyedik eveben 166 ermet gyujtottek be a hazai es nemzetkozi versenyeken a szatmari tanciskola sportoloi.

Iden 21 versenyen leptek tancparkettre a szatmari egyesulet sportoloi. Romaniai, magyarorszagi es szlovakiai versenyekrol osszesen 166 eremmel tertek haza, amelynek tobb mint fele, 89 dobogos ermet jelent: 33 elso, 32 masodik es 24 harmadik helyezes.

Tovabbi 77 erem a dontos szerepleser jart a 4., 5., 6. es 7. helyezesekert.

Az ev vegi ertekelesnel a klub vezetoi es edzoi hangsulyoztak azt is, hogy sok parosuk fokozatot valtott kivalo eredmenyeiknek koszonhetoen. 2017-ben hobbi, E- es D-osztalyos versenyszamokban leptek tancparkettre, viszont iden mar C-osztalyos kategoriaban is kepviselve volt a Loga Dance School.

Ugyanakkor, elorelepest jelentett a klub tortenelmeben, hogy iden mar harom paros jutott bajnoki dontoben. 2017-ben meg csak a Rafael Diousi, Alexia Tala parost unnepelhettek finalistakent, 2018-ban viszont tovabbi ket duo kepviselte a tanciskolat, es egy dobogos erem is osszejott: Loga Lorant es a desi Latino Angels egyesulet tancosa, Szekely Andrea a 19–34 eves korosztaly C-osztalyos sztenderd versenyszamaban bajnoki bronzermet szerzett.

A Rafael Diousi, Alexia Tala paros zsinorban harmadik eve resztvevoje az osztalyonkenti bajnoksagnak: tavaly a 14–15 evesek D-osztalyaban zart a 4. helyen, iden pedig a 16–18 evesek C-osztalyos sztenderd versenyszamaban lettek az otodikek.

A Kolozsvaron rendezett 2018-as bajnoksagon tancparkettre lepett a Hornyak Daniel, Nagy Julia kettos is, es csak kevessel maradtak le a dobogorol, vegul a 12–13 evesek D-osztalyos megmerettetesenek a 4. helyen zartak.

A jovo evet illetoen a klub vezetoi kozlemenyukben hangsulyoztak, hogy jovore tobb 6–7 eves gyerekparos debutal majd versenyeken, de tovabbi ujdonsagokkal is keszulnek, illetve folytatni szeretnek megkezdett programjaikat.

Vegul kozoltek a klub legjobb 52 sportolojanak a nevsorat, akik kepviseltek a Loga Dance Schoolt a 2018-as versenyevadban:
Becsi Balazs es Nagy Dorottya
Luca Cristian es Jessica Pintea
Raul Danci es Alessia Nojea
Rafael Diousi es Alexia Tala
Hornyak Daniel es Nagy Julia
Kengye Adam es Illes Tamara
Korcsmaros Balint es Domokos Blanka
Andrei Lodina es Ariana Pap
Loga Lorant es Szilagyi Eszter illetve Szekely Andrea
Makara Daniel es Iulia Pușcaș
Nagy Dominik es Ilonczai Dora
Pater Andras es Medgyesi Hanna
Daniel Pop es Gloria Mihai
Mihai Pop es Mekker Adrienn
Eduard Puscas es Bacutiu-Mak Regina
Luca Silaghi-Fartan es Lara Mihai
Luca Simon es Amalia Simion
Cristian Smucz es Anacarina Gheorghioi
Tamas Norbert es Carla Barar
Toth Krisztian es Alexandra Mihali
Andrei Varga es Pauliuc Rita
Chris Varga es Polak Hanna
Janis Varga es Mihaela Goras
Vekony Viktor es Loga Hajnalka
Vonhaz Erik es Vonhaz Ingrid
Ioana Tataruca.


Eremeso volt iden a szatmari tanciskolanal (Friss Ujsag)

X