17 Septembrie 2008 (szatmar.ro)


Egy eves a tanciskola


Kulonleges tancbemutatoval kapraztattak el a helyi kozonseget a Nyiregyhazi Tancegyesulet tagjai, a szatmarnemeti Loga Dance Club elso szuletesnapjan.

A Loga Dance Club fennallasanak elso evfordulojat szeptember 17-en 18 oratol az Eszaki Szinhazban unnepelte, ahol szinpadra leptek a Nyiregyhazi Fanat-X Tancegyesulet profi tancosai, akik a helyi kozonseggel megismertettek a latin es standard tancokat.

A forro hangulatot ebreszto mozdulatok mellett, a nem mindennapi ruhakoltemenyek is vonzottak a tekinteteket, s lathatoan a kozonseg is nagyszeruen szorakozott.

Az elmult egy esztendoben bebizonyosodott, hogy minalunk is igeny van ezekre a tancstilusokra – keringo, tango, quick step, slow fox, szalsza, szamba, cha-cha-cha, jive, rumba- hiszen a Loga Dance Club kozel otven tancos labu szatmarit mozgatott meg a tanfolyamain.

Aki eddig csak almodozott, hogy rovid szoknyas lanyokat porget, vagy eppen izmos ferfikarok kozt kulonfele tancmozdulatokat produkal, annak itt az ideje valosagga formalni regi kepzeteit, ugyanis a Loga Dance Club szeptember 22-en ismet tanctanfolyamot indit a helyiek szamara.

A resztvevok a nyiregyhazi tancegyesulet oktatojatol, Vekony Sandortol profi szinten sajatithatnak el tizenket tancstilust.

A tanfolyam reszleteirol tobb informacio a www.logadance.ro honlapon talalhato.


Egy eves a tanciskola (szatmar.ro)

X