17 Octombrie 2012 (szatmar.ro)


Dupla tancgalat tart a Loga Dance School


Immar otodik eve fogadja a tancolni vagyokat Szatmarnemeti legszinvonalasabb tanciskolaja, a Loga Dance School.

Oktober 30-an dupla tancgalaval unneplik meg ezt az evfordulot az iskola tancosai es oktatoi.
A nagy erdeklodesre valo tekintettel dupla galaestet tart oktober 30-an, kedden a Loga Dance School tanciskola.

Ugyanis alig, hogy meghirdettek a kedd este 20 oratol kezdodo fellepest, egy het alatt elkeltek ugy az ulo-, mint az allojegyek.

A tanciskola fennallasa alatt ehhez hasonlora meg nem volt pelda, ezert a tancosok ugy dontottek 18 oratol is bemutatjak latvanyosnak igerkezo produkcioikat. Igy azok sem maradnak le a galarol, akiknek mar nem jutott jegy a 20 orai fellepesre.A tancvilag kedveloi ezuttal sem fognak csalodni, hiszen egy fantasztikus galaest var rajuk, melynek iden is az Eszaki Szinhaz ad otthont.

Loga Dance School otodik evforduloja alkalmabol fellepnek az iskola tancosai – gyerekek es felnottek egyarant -, bemutatva az iskolaban elsajatitott tizfele tancot.

Musorukban, az elmult evekhez hasonloan tobb standard, latin es szalsza tancokat adnak elo. A tanulokon kivul bemutatkozik az iskola ket tanara, Hajnalka es Viktor, akik szinten fantasztikus standard es latin tancbemutatoval kapraztatjak el a kozonseget.

Mint megtudtuk, egy belepojegy 15 lejbe kerul.

A tancgala azon kivul, hogy kulonleges szorakozast biztosit, izelitokent is szolgal a tancos labu szatmariaknak. Hiszen a lenyugozo mozdulatokat a helyiek is megtanulhatjak!

Tovabbi informaciokert tarcsazd a 0722-53-83-17-es telefonszamot!


Dupla tancgalat tart a Loga Dance School (szatmar.ro)

X