13 Octombrie 2010 (Informatia Zilei)


Distreaza-te de Halloween cu echipa de la Loga Dance School


La data de 30 Octombrie, de la ora 22.00, Loga Dance School te invita cu mare drag sa participi la petrecerea de Halloween.

Organizatorii promit o seara incendiara, cu multe surprize si momente vesele.

Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te incarci cu energie si buna dispozitie.

De restul se ocupa gazdele evenimentului.

Primul Halloween organizat de Loga Dance School a avut loc anul trecut. A fost un proiect in care 17 organizatori (membrii ai scolii de dans), l-au conceput de la A la Z si l-au finalizat cu un succes pe masura.

Organizatorii s-au pregatit la miezul noptii cu un moment surpriza pentru invitati, un dans in grup – “Thriller” de la Michael Jackson.

Videoclipul este expus pe Youtube cu numele de “Halloween 2009 la Loga Dance School”.

In acest an, 15 oraganizatori se pregatesc intens pentru Halloween 2010. Cei 15 dansatori care vor avea grija sa iasa totul cat mai perfect sunt: Bran Tekla, Csaki Robert, Illyes Benjamin, Illyes Dalma, Illonczay Tekla, Kala Evelyn, Kardos Karoly, Kiss Bertalan Cristian, Loga Hajnalka, Loga Lorant, Lozan Tamas, Lupsica Diana, Pop Zoltan, Vajda Edina, Varga Csenge.

Cateva detalii din culise

La fel ca si anul trecut, si in acest an se va dansa coregrafia Thriller. Potrivit organizatorilor, este cel mai potrivit dans pentru acest eveniment.

Cu siguranta dansul va ramane in traditia Halloween Loga Dance School.

Sala de dans se va transforma intr-un loc “inspaimantator”, de la intrare, pe hol, unde lumina va fi stinsa toata noaptea, lumanarile aprinsa vor indruma dansatorii spre sala de dans, unde aproximativ 20 de imagini horror vor fi expuse sub felinarele cu lumini rosii.

Mumiile, liliecii, paianjenii si cimitirul vor reda o senzatie socanta.

Mai mult, pentru a intensifica adrenalina, in acest an vor fi si sicriuri, iar cei mai curajosi vor putea face poze in ele. Este o senzatie pe care niciodata nu o poti “retrai”, tocmai de aceea iti spunem – “Incearca!!”

Iar daca este Halloween si suntem toti imbracati in zombi, de ce sa nu incercam?

Dupa miezul noptii cei 15 organizatori vor parasi o ora sala de dans si vor merge in 1-2 cluburi, unde vor fi asteptati sa prezinte dansul Thriller. Deocamdata doar atatea detalii putem sa va dam. Restul ramane sa fie surpriza pentru toata lumea in seara de Halloween.

De unde sa ne preocupam costumatii?

Pentru Halloween este nevoie de cel mai mic buget posibil: niste haine vechi pe care oricum nu le mai purtati.

Cu ajutorul foarfecii puteti sa le taiati cum doriti.

Nu puteti gresi la taiere pentru ca oricum il taiati, va iesi foarte bine.

Mai aveti nevoie de cateva picaturi rosii de cerneala pe camasa pentru a imita cat mai viu sangele, putin fond de ten si unu sau doua creioane colorate pentru ten.

Folosindu-va de aceste ustensile, puteti singuri sa va transformati in cei mai tari monstri sau zombi posibili.

Conditii de participare

In cei 20 de RON ai pretului de intrare este inclusa consumatia nelimitata de racoritoare si vin.

Oricine poate participa, si persoanele straine din afara Loga Dance School.

Rezervarile de locuri si inscrierile se fac pana in data de 25 octombrie 2010, la receptia scolii de dans, situata pe strada Martirilor Deportati nr.30 (in incinta tipografiei Somesul).

Cele trei conditii de baza pentru inscriere si participare: varsta minima 14 ani, pantofi cu talpa din piele (pantofi de dans sau balet), tinuta de Halloween.


Distreaza-te de Halloween cu echipa de la Loga Dance School (Informatia Zilei)

X