19 Martie 2019 (gazetanord-vest.ro)


Asociatia Schimbare Pozitiva din Cluj-Napoca va invita la Seri Pozitive


Asociatia Schimbare Pozitiva din Cluj-Napoca va invita la Seri Pozitive, seri de socializare si incarcare cu energie pozitiva.

Scopul acestor intalniri este de a crea un cadru de socializare si impartasire de informatii, sub forma unor teme actualepe domenii de interes sustinute de invitati din comunitate cu experienta in domeniul prezentat.

La finalul intalnirii iti propunem o jumatate de ora de socializare pentru a integra mai bine informatiile primite si a impartasi din experienta personala cu ceilalti.

Intalnirile din Satu Mare au loc o data pe luna si sunt conduse de catre Delia Danea – psihoterapeut. Tema lunii martie este „The rhythm is in you!”, iar invitatul serii este nvitat: Loga Lorant manager Loga Dance School.

”Sunt Loga Lorant, managerul scolii de dans Loga Dance School. The rhythm is in you! este sloganul scolii de noastre si poate fi considerat unul dintre motto-urile persoanelor care ne trec zilnic pragul.

Cursurile de dans standard, latino, salsa, precum si Dasul Mirilor sunt doar cateva dintre activitatile noastre.

Infiintata in anul 2007, Loga Dance School a devenit un nume de referinta national si international la concursuri de profil, atat prin activitatea competitionala a copiilor cat si a tinerilor.

Loga Dance School si-a diversificat activitatea deruland activitati caritabile, programe educationale pentru ciclul gimnazial si multe alte activitati ce au adus plus valoare comunitatii.

Va propun o Seara Pozitiva inedita si interactiva pe care sa o construim impreuna: eu imi pun la dispozitie experienta personala si profesionala, iar voi veniti cu intrebarile legate de dans si activitatea mea profesionala”.

Manifestarea va avea loc in data de 26 martie, intre orele 18.00 si 20.30, la Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”.

Pentru o mai buna organizare, la intrarea in sala, inainte de inceperea prezentarii, participantii sunt invitati sa lase o donatie minima recomandata de 20 lei, necesara pentru sustinerea acestui proiect adresat comunitatii.


Asociatia Schimbare Pozitiva din Cluj-Napoca va invita la Seri Pozitive (gazetanord-vest.ro)


X