26 Februarie 2016 (satmareanul.net)


Spectacol la finalul campaniei caritabile Loga Dance School.


Spectacol la finalul campaniei caritabile Loga Dance School

Aproximativ 600 de spectatori au participat joi (25 februarie) seara la spectacolul prilejuit de finalul celei de-a IX-a campanii caritabile Loga Dance School, eveniment organizat pentru ajutorarea copiilor autisti din Satu Mare.

Spectacolul s-a desfasurat la Sala de evenimente „Esedra”, cu incepere de la ora 19.00.

Peste 50 de sportivi de la Loga Dance School, de la grupele de copii, juniori si adulti, intermediari si concurs au prezentat in cadrul spectacolului de joi seara, dansuri Latino Americane si Standard.

Invitatii surpriza al serii au fost perechea Bandi Ferenc & Szondi Fanni din Ungaria. Acestia au prezentat cinci dansuri latino si cinci standard.

Pana in seara spectacolului s-au vandut 1.381 de bilete (20 de lei fiecare), colectandu-se in total suma de 27.620 lei, cu peste 15.000 de lei mai mult fata de targetul stabilit initial de catre organizatori.

Copiii care urmeaza sa fie ajutati au nevoie de materiale didactice, printre care si o tabla interactiva dual touch cu videoproiector si zece tablete cu un program special pentru autisti.

Din suma de 15.120 lei, adunata in plus, se vor achizitiona: un leagan si un balansoar profesional import Germania, un laptop cu cerinte minime pentru tabla magnetica cu videoproiector, si pentru cele doua centre din Carei si Negresti-Oas, zece tablete cu programul special pentru autisti.

Numele tuturor donatorilor vor fi postate pe site-ul www.logadance.ro timp de o saptamana.


Spectacol la finalul campaniei caritabile Loga Dance School. (satmareanul.net)


X