17 Mai 2013 (satmareanul.net)


Expo „Fabricat in Satu Mare” si-a deschis astazi portile.


Expo „Fabricat in Satu Mare” si-a deschis astazi portile

57 de firme din judetul nostru dar si societati invitate din Ungaria isi expun produsele si isi prezinta serviciile in cadrul celei de-a IV-a editii a expozitiei „Fabricat in Satu Mare” organizat in acest week-end in orasul de pe Somes. Evenimentul si-a deschis portile azi, 17 mai, in hala de la Piata „Rex” din Micro 17.

La deschiderea oficiala ce a avut loc de la ora 11.00, au participat deputatii Octavian Petric (USL) si Gabor Kereskenyi (UDMR), subprefectul judetului Satu Mare, Cristian Sasu, presedintele Consiliului Judetean (CJ), Adrian Stef, viceprimarul municipiului, resedinta de judet, dr. Radu Roca, respectiv patronii firmelor prezente la evenimentul din acest an. Expozitia va fi deschisa pana duminica, 19 mai.

In luarea de cuvant presedintrele CJ, Adrian Stef a subliniat faptul ca „Fabricat in Satu Mare” nu mai este o simpla expozitie, ci a devenit deja un brand. „Fabricat in Satu Mare nu este o simpla expozitie, ci este exprimarea modului de gandire a intreprinzatorilor satmareni, un brand sub care se aliniaza tot ce produce mai bun economia judetului Satu Mare”, a declarat Stef.

Dupa deschiderea oficiala a avut loc o prezentare de moda, spectatorii avand posibilitatea sa vada creatiile designerilor de la firmele „Spencer”, respectiv „Inedit”, doua marci reprezentative pentru judetul Satu Mare.

Expozitia este organizata de Asociatia Economica Germano-Romana pentru Regiunea de Nord-Vest in parteneria cu Asociatia Camera Mestesugarilor. Evenimentul beneficiaza de sustinere financiara din partea CJ si a Primariei municipiului Satu Mare.
In cadrul expozitiei vor avea loc si mese rotunde dedicate „Managementului schimbarii” (sambata) si „Invatamantului in sistem dual” (duminica), dar si o serie de momente artistice.

In continuare va prezentam programul expozitiei „Fabricat in Satu Mare”:

Vineri, 17 mai:
Ora 10.00: Parada masinilor Oldtimer – Centrul vechi al orasului
Ora 13.00: Deschiderea expozitiei
Ora 14.00: Loga Dance School
Ora 16.00: Masa rotunda: “Romania – realitati si persective economice”
Ora 16.00: Parada masinilor Oldtimer – Centrul vechi al orasului
Ora 17.30: Passion 4 salsa
Ora 18.30: Loga Dance School

Sambata, 18 mai:
Ora 10.00: Workshop dans popular adulti
Ora 13.00: Workshop dans popular copii
Ora 14.30: Workshop sportiv
Ora 16.00: Workshop de tobe
Ora 17.00: Masa rotunda: “Managementul schimbarii”
Duminica, 19 mai:
Ora 17.00: Masa rotunda “Invatamantul in sistem dual”
Ora 18.00: Parada modei
Ora 19.00: Decernarea diplomelor

Expozitia va fi deschisa zilnic intre orele 10.00 si 20.00.


Expo „Fabricat in Satu Mare” si-a deschis astazi portile. (satmareanul.net)


X