12 Ianuarie 2017 (satmareanul.net)


Aldo Blaga isi lanseaza primul album. Concertul va avea invitati de marca.


Aldo Blaga isi lanseaza primul album. Concertul va avea invitati de marca.

Aldo Blaga isi va lansa primul sau album, „Despre Dragoste”, in cadrul unui concert caritabil. Evenimentul va avea loc in data de 10 martie, de la ora 20.00, la Teatrul de Nord din Satu Mare.

„Despre Dragoste se vrea a fi un vehicul, un mijloc prin care sa inspir oamenii sa daruiasca, sa ajute, regasindu-se, mai mult ca sigur, in cel putin una dintre piese, astfel implicandu-se activ in comunitatea din care fac parte. „Despre Dragoste” poate fi si un pansament pentru toti cei care au in familiile lor oameni suferinzi, fie ca e vorba despre cancer, sindrom Down, Asperger, autism, etc., pentru simplul fapt ca toate fondurile stranse in urma publicarii albumului vor fi dirijate spre ajutorarea celor ce au cea mai mare nevoie”, spune Aldo.

Albumul contine creatii proprii, compuse de-a lungul anilor de catre Aldo Blaga.

In cadrul spectacolului, pe langa numere muzicale (creatii proprii extrase din album, cat si alte piese, in duet cu invitati speciali) vor avea loc pe scena numere de dans, magie cat si stand-up comedy – asadar va fi un spectacol 100% antrenant, amuzant, muzical si dansant.

La concert vor fi invitati: Horia Brenciu, Liviu Teodorescu, Mihaela Tatu, mentalistul Cristian Gog, Feli, Loga Dance School, etc.

Biletele vor putea fi cumparate de la Agentia Teatrala de pe strada Horea, de la o data care va fi comunicata de catre organizatori.


Aldo Blaga isi lanseaza primul album. Concertul va avea invitati de marca. (satmareanul.net)


X