4 Iunie 2016 (obiectiv-sm.ro)


La Satu Mare se fura pana si partenerii de dans.


La Satu Mare se fura pana si partenerii de dans.

Tupeu incredibil al unui tata de mic dansator

Judetul Satu Mare are cateva scoli de dans care se prezinta cu mandrie la majoritatea concursurilor de dans organizate in regiune si in tara si care se intorc cu rezultate bune.

La fel ca in orice alt sport, clasamentul scolilor se schimba, scoli cu vechime sunt devansate de scoli de dans mai noi, dar cu mai multa energie si cu viziune, iar odata cu aceste modificari, se schimba si preferintele parintilor micilor dansatori in ceea ce priveste scoala de dans pe care sa o urmeze cei mici.

O rivalitate si concurenta intre scoli, mentinuta la un nivel decent, reprezinta un imbold pentru dezvoltarea tuturor scolilor, dar se pare ca unele persoane intrec limita in acest sens.

Dovada sta mesajul trimis de parintele unui dansator unei fetite, de la o alta scoala de dans decat cea a fiului ei.

Barbatul incerca sa convinga printr-un sms fetita insrisa la Loga Dance School sa schimbe scoala de dans si sa devina partenera baiatului lui.

„Parintele unui baietel de la o alta scoala de dans din Satu Mare, care cauta partenera de dans, insista, suna de mai multe ori, scrie un mesaj la o fetita de 12 ani de la noi, prin care transmite parintilor ce bine ar fi sa danseze copii impreuna!

Parintii fetitei au o gandire total opusa, ne-au contactat, au ramas ca si noi neplacut surprinsi de acest mod josnic de abordare!”, scrie pe Facebook Loga Lorant de la scoala de dans Loga Dance School.


La Satu Mare se fura pana si partenerii de dans. (obiectiv-sm.ro)


X