25 August 2017 (Friss Ujsag)


Disneylandi kirandulasra mennek 


A Szatmari Friss Ujsag is mediapartnere volt annak a jotekonysagi akcionak, melynek koszonhetoen 19 allami gondozasban levo gyermek tobb napos disneylandi kirandulason vehet reszt.

Mariana Dragoş igazgato megkoszonte mindenkinek az egyuttmukodest

A Szatmar Megyei Tarsadalom- es Gyermekvedelmi Igazgatosag (DGASPC) szekhelyen tartott tegnapi sajtotajekoztaton tajekoztattak az akcioban egyuttmukodo partnereket a 19 allami gondozott gyermek Disneylandbe torteno utazasarol.

Mariana Dragoş, a DGASPC igazgatoja udvozolte a jelenlevoket, elmondta, jelenleg 840 gyermek van az intezmeny gondozasaban, akik hivatasos neveloszuloknel vagy gyermekvedelmi kozpontokban elnek. Kozuluk valasztottak ki azt a 19 gyermeket, aki szeptember 3. es 7. kozott

Disneylandbe utazhat (3 teljes napot toltenek a vidamparkban). Termeszetesen nagyon nehez volt kivalasztani a nem mindennapi utazas resztvevoit. Figyelembe vettek az eletkort, azt, hogy alkalmas legyen egy ilyen hosszu ut megtetelere, bizonyos foku onallosag is szuksegeltetik, de a tanulmanyi eredmeny es az un. iskolan kivuli tevekenysegekben valo reszvetel is sokat nyomott a latba ebben az esetben.

A gyermekvedelmi igazgato es Pataki Csaba megyei tanacselnok is megkoszonte a 4 felnott kiseronek is, hogy vallaltak a feladatot, a hivatasos szuloknek vagy kozpontvezetonek, akik mindent megtettek azert, hogy a gyermekek utlevelhez jussanak, es jol erezzek magukat a kirandulason.

A Loga Dance School tanciskola 2016 decembereben megrendezett tizedik tancgalajanak bevetelebol utaztatjak a gyermekeket a Parizstol korulbelul 32 kilometerre talalhato Disneylandbe.

A tavalyi galara 1439 jegyet adtak el, amelybol osszesen 28 780 lej folyt be e celra. A tanciskola menedzsere, Loga Lorant elmondta, mar keszulnek es szervezik a kovetkezo, azaz a 11. karitativ akciojukat, majd megkoszonte mindenkinek a segitseget, aki hozzajarult az akcio sikerehez, ahhoz, hogy boldogga tegyek a gyermekeket.


Disneylandi kirandulasra mennek (Friss Ujsag)

X