22 Octombrie 2014 (Informatia Zilei)


Dansatorii satmareni pe podiumul Timisoara Open Championship


Mai multe perechi de dansatori satmareni s-au urcat sambata, 18 octombrie, pe primele trepte ale podiumului competitiei internationale de profil: Timisoara Open Championship, desfasurata, dupa cum ii sugereaza si numele, in frumosul municipiu de pe malul Begai. S-au inscris in concurs peste 600 de perechi de dansatori din numeroase tari, iar arbitrii au sosit din 15 tari: Polonia, Italia, Danemarca, Norvegia, Rusia, Anglia, Belarus, Slovenia, Letonia, Cehia, Slovacia, Luxemburg, Serbia, Bulgaria si Romania.

Sportivi premiati de la Loga Dance School.

Dintre perechile satmarene de la Loga Dance School care s-au calificat pentru finala, Rafael Diousi si Alexia Tala, din cele 12 perechi aflate in concurs in clasa Hobby, categoria 12-15 ani, intrecandu-se la sectiunea vals lent, quick step, cha-cha, si jive, au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului. In aceeasi clasa, categorie si sectiuni, tot satmarenilor le-a revenit si locul II, acesta fiind ocupat de perechea de sportive Genaro Dragos, si Daiana Nemet.

Tot locul II a obtinut si cuplul de dansatori Lorant Loga si Dalma Ary, care au concurat in clasa D, categoria 16-35 de ani, la sectiunea – vals lent, tango, vals vienez si quickstep.

Rezultate frumoase obtinute si de Royal Dance Club

La acelasi concurs, care de data aceasta s-a desfasurat impreuna cu cea ce-a VIII-a editie a concursului national Cupa Baroque, s-au inscris in competitive si dansatorii de la Royal Dance Club, care au obtinut o medalie de aur, o medalile de argint sit rei de bronz, iar la concursul international, dansatorul satmarean Ovidiu Ignat a fost invitat in calitate de arbitru.

Perechile de la Royal Dance Club au avut o evolutie remarcabila in finala concursului Open Championship, concurand alaturi de perechi din Bulgaria, Ungaria, Serbia si Moldova, obtinand rezultate frumoase la diferite categorii de varsta si clasa. Astfel, la Timisoara Open Championship, Ciprian Marita si Oana Bumba au obtinut locul 3 la Open Standard varsta 12-13 ani, iar Eduard Ignat si Oana Iagher, locul 2 la Open Basic Standard , varsta 16-35 ani, iar David maskulik si Iris Roatis, locul 3 la Open basic Standard si locul 4 la Open basic Latino, varsta 16-35 ani.

Meritul apartine atat sportivilor cat si antrenorilor Ovidiu Ignat, Otto Varga, Cristian Cordea Mikle si Marius Iepure.


Dansatorii satmareni pe podiumul Timisoara Open Championship (Informatia Zilei)

X