21 August 2011 (szatmar.ro)


Oriasi buli volt a City Radioval es a NetMusic-kal


Majka es Curtis

Rendkivul sikeresnek bizonyult a City Radio es a NetMusic zenebolt kozos rendezvenye, hiszen nagyon sokan kilatogattak Szatmarnemeti uj kozpontjaba, a Corneliu Coposu setanyra a szombati nap folyaman.

A legtobben Majkara voltak kivancsiak, es nem is csoda, hiszen az enekes es tarsa, Curtis egy feledhetetlen koncertet nyujtott a RnB stilus kedveloinek.

Augusztus 20-an a City Radio, a NetMusic es a Roland Music School teljes csapata kikoltozott Szatmarnemeti, uj kozpontjaba, ahonnan a  City Radio musorvezetoi elo adassal jelentkeztek, valamint sok sok jatekkal, szorakoztato musorokkal, este pedig fergeteges koncerttel vartak a nagyerdemut.

A szinpadi programok 14 oratol kezdodtek: elsokent a No Limit egyuttes csapott a hurok koze, majd a mazsorettek es a Loga Dance School tagjainak tancbemutatojat tekinthette meg a kozonseg.

A nap tovabbi reszeben 17 oratol a szatmari L.I.F.T. zenekar szorakoztatta a kozonseget, majd Csabcsy relaxacios koncertjet elvezhettek a jarokelok.19 oratol a Szatmarnemeti Eszaki Szinhaz muveszei – Rappert Gabor, Nagy Csongor, Istvan Istvan es Peter Attila Zsolt vittek vissza a kozonseget az idoben a Mindhalalig Beatles szindarab zeneibol osszeallitott produkciojukkal. Egy-egy porgosebb dalnal tobben is tancra pordultek, masok pedig a lepcsokon ulve nosztalgiaztak.

A koncertet 2Shae beatbox bemutatoja kovette – a szatmari srac most is bemutatta egyedulallo produkciojat.

Idokozben sor kerult a nyeremenyek kisorsolasara is a City Radio es a Netmusic csapatanak, valamint Ilyes Gyula polgarmester segitsegevel. A szerencses nyertesek ertekes nyeremenyekben – kulonfele utazasban, ajandekcsomagokban es hangszer tanfolyamra szolo utalvanyban – reszesultek.

A dijakat termeszetesen csak azok vehettek at, akik a helyszinen voltak.

20 ora utan az est fenypontja is elerkezett: Majka es Curtis lepett szinpadra egy feledhetetlen koncertet nyujtva a kozonsegnek.

Majka koncertje utan Dj Gem-b a legjobb fekete zeneket porgette a lemezjatszon, majd egy fergeteges after party varta a bulizni vagyokat a Kameleon Klubban.


Oriasi buli volt a City Radioval es a NetMusic-kal (szatmar.ro)

X