1 Iunie 2011 (Informatia Zilei)


Ce isi doresc femeile de la barbati pe ringul de dans si in afara lui, articol publicat de Loga Dance School


Atunci cand o femeie ajunge sa cunoasca placerea dansului in bratele unui barbat adevarat, ii este foarte greu sau chiar imposibil sa se multumeasca cu ceva mai putin. Femeile au fost intotdeauna de acord cu faptul ca o legatura amoroasa le implineste sufleteste daca intre cei doi parteneri exista sentimente de iubire sincera.

Multe femei au relatat ca isi pot da seama de afinitatile erotice ale barbatului dupa maniera in care acesta danseaza, si isi pot da seama de nivelul lui de sinceritate dupa modul in care danseaza cu alte femei. El poate fi un aventurier sau un timid mai mult sau mai putin inhibat, o fiinta agresiva sau uneori prea posesiva.

Dansand cu un barbat femeia poate astfel sa aiba acces indirect la personalitatea acestuia, sa-l perceapa si sa-l cunoasca mai bine. Cel mai adesea femeile prefera barbatii care dau dovada de un anumit rafinament, barbatii care sunt foarte masculini, dar care sunt in acelasi timp atrasi de arta, de frumos in general. Femeile sunt atrase mai mult de barbatii care nu se multumesc cu realizarile din cariera, barbatii care isi doresc in viata lor ceva mai mult decat un somn bun, o mancare gustoasa si un loc de munca satisfacator.

Muzica si dansul ating sufletul femeii intr-un mod profund si unic. Dansul pe o melodie frumoasa face un suflet de femeie sa vibreze si sa-si cante bucuria de a fi prin miscare. In asemenea momente magice, foarte speciale femeia uita de problemele vietii sale cotidiene, si traieste intens clipa prezenta. Combinatia muzica-dans descatuseaza laturi si parti ascunse ale personalitatii feminine. Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decat sa impartaseasca toate aceste lucruri minunate cu un barbat deosebit? Dansul este in acest sens o excelenta ocazie.

Femeile au declarat ca mersul la film si cina la restaurant au devenit un cliseu, ceva de care ele s-au plictisit. Statul la coada pentru bilete la un film dupa o zi obositoare de lucru, indoparea cu calorii intr-un mediu intunecos fara nici o conversatie placuta, nu mai reprezinta o optiune valida in viziunea unei femei mature.

Exceptie mai fac poate fetele foarte tinere sau femeile prea inhibate care nu au inca curajul sa se afirme, sa spuna ce au de spus. Femeilor le place sa se imbrace foarte frumos si sa se aranjeze intr-un mod deosebit pentru o intalnire. De asemenea femeilor le place sa fie complimentate. Exista intotdeauna un lucru frumos pe care un barbat il poate spune unei femei, indiferent de varsta acesteia.

Experienta finala pentru o femeie adevarata este data de dansul cu un barbat de care este profund indragostita. Femeia doreste sa-si cunoasca alesul atat pe ringul de dans cat si in afara lui, sa fie curtata elegant si fara presiuni amoroase. In final, daca lucrurile merg bine, sentimentele profunde dintre cei doi pot ajunge la intimitate. Acesta este ultimul vis al dansului!

ZECE CALITATI PE CARE FEMEILE LE CAUTA LA UN BARBAT
(Atat pe ringul de dans cat si in afara lui)

• Barbatul trebuie sa stie sa conduca pe ringul de dans fara a pierde ritmul.
• Barbatul trebuie sa aiba o prezenta ingrijita, sa fie curat si frumos parfumat.
• Barbatul trebuie sa fie increzator in fortele proprii, sa aiba curajul de a mentine un contact vizual direct.
• Este de dorit ca barbatul sa aiba o cariera stabila, care sa-i confere siguranta financiara.
• Barbatul sa aiba un simt dezvoltat al umorului, sa fie inteligent si sa aiba o prezenta agreabila, placuta.
• Barbatul trebuie sa fie manierat, sa-i deschida usa partenerei sale si sa o lase pe ea sa treaca prima, sa o prezinte pe aceasta cunoscutilor sai, sa o conduca pe ringul de dans si sa nu o uite acolo cand s-a incheiat dansul, sa o ajute sa se aseze, oferindu-i un scaun, sa o protejeze de cate ori este nevoie in orice situatii neplacute.
• Barbatul nu trebuie sa fie un Hercule, dar trebuie sa aiba o prezenta fizica placuta, si sa-si mentina greutatea sub control.
• Barbatul trebuie sa fie un bun ascultator si sa acorde interes problemelor femeii.
• Barbatul trebuie sa fie iubitor si cat mai atent cu partenera sa.
• Barbatul trebuie sa fie cat mai atragator, sa inspire barbatie, putere si capacitate de control.

Tuturor femeilor le place sa fie complimentate si laudate in ceea ce priveste aspectul lor fizic, abilitatea de a dansa, inteligenta si modul in care stiu sa gateasca.

Atentie barbati la nesinceritate! Femeile au un ”radar” foarte special, un al saselea simt cu care detecteaza aproape instantaneu orice minciuna. Tinand cont de acest aspect recomandam barbatilor sa renunte la ”povesti” si sa-si asume faptele cu toate consecintele lor. Evitati a adresa unei femei complimente nesincere caci ele va vor simti si va vor cataloga ca atare.

ZECE ”CALITATI” PE CARE FEMEILE NU LE CAUTA LA UN BARBAT

Femeile vor evita intotdeauna barbatii care:

• Nu stiu sa conduca in dans si dau vina in acest sens pe femeie.
• Au o respiratie neplacuta, un miros dezagreabil al corpului.
• Se parfumeaza strident, sau folosesc un parfum ieftin.
• Au o atitudine de ”macho” si se cred buricul pamantului.
• Au un comportament urat pe ringul de dans sau in afara lui.
• Umbla cu hainele sifonate, murdare, neingrijite,nu sunt la curent cu moda.
• Sunt prea plini de ei si tupeisti.
• Fumeaza sau beau prea mult.
• Sunt delasatori, lenesi, cu o situatie financiara precara.
• Dau dovada de prostie, de o lipsa crasa de cultura.

Un lucru extrem de interesant de semnalat este ca 95% dintre femei au declarat ca pot trece mai usor cu vederea calitatile negative ale barbatului, cu exceptia punctelor 2, 5 si 8, in cazul in care acesta stie sa danseze bine.

Daca barbatii ar stii ce afrodisiac puternic este dansul pentru femei, s-ar apuca cu totii de dans.

Un barbat destept va invata sa danseze deoarece el stie unde sunt femeile adevarate. Ele sunt pe ringul de dans!

Un barbat norocos poate intalni la dans o femeie remarcabila care sa il iubeasca si sa il respecte toata viata.

Un barbat destept si norocos va recunoaste imediat o femeie deosebita in momentul in care o intalneste si va pastra relatia cu aceasta, presarand-o cu atentie, iubire, romantism si dans.


Ce isi doresc femeile de la barbati pe ringul de dans si in afara lui, articol publicat de Loga Dance School (Informatia Zilei)

X