Campania Caritabila Loga Dance School 2008 – Editia a 2-a

22 Decembrie 2008


De acesta data, Loga Dance School a hotarat sa daruiasca copiilor de la casa de tip familial „Robert” din Satu Mare, ceva ce nimeni nu le va putea lua vreodata, mai exact, sa invete sa danseze!

Copiii au fost invatati sa danseze dansuri de societate. Antrenamentele s-au derulat pe parcursul a trei saptamani. In acest timp, cele 13 fete de la casa de tip familial „Robert”, cu varsta cuprinsa intre 14-15 ani, sau antrenat cu maestrul de dans din Ungaria Domnul Vekony Sandor.

Campania a avut un succes imens. Fetele au invatat cinci dansuri de societate: vals vienez; tango; swed boog; rock&roll si line dance.

Surpriza cea mare a venit insa in data de 22 decembrie, cand fetele au avut ocazia de a prezenta in fata unui public numeros cele cinci dansuri pe care l-au repetat zilnic, timp de trei saptamani.

Spectacolul a avut loc in sala de dans Loga Dance School si au participat, alaturi de fete, numerosi membri ai scolii de dans.

Ceea ce nu stiau fetele, si au fost extrem de surprinse sa afle, a fost faptul ca in acea seara li s-a pregatit o surpriza, si anume ca isi vor putea demonstra abilitatile de dansatori avand ca partener cate un membru al Loga Dance School.

Numerosi membri ai Loga Dance Schoolau pregatit celor 13 fete felicitari, poze, numeroase cadouri creative, machiaj, coafura inainte de spectacol. Cea mai mare bucurie a fost un catel, care de acum inainte va fi cel mai bun prieten al fetitelor. Catelul este golden-retriever, are cinci luni si provine dintr-o familie de campioni.

Fericirea si incantarea fetitelor nu pot fi descrise in cuvinte. Pe langa faptul ca au fost invatate cinci dansuri, fetele au primit si un cadou neprtuit, un animal de companie.Campania Caritabila Loga Dance School 2008 Editia a 2-a

X