26 Aprilie 2010 (informatia-zilei.ro)


Bal de caritate Lions Club Satu Mare Somes


Vineri, 16 aprilie, la restaurantul Select, a avut loc balul de caritate organizat de Lions Club Satu Mare Somes, al carui scop a fost strangerea de fonduri pentru renovarea Centrului de Diabet si Boli de Nutritie Ambulator Satu Mare.

Amfitrionii acestui eveniment au fost avocatul Horia Adrian Ungur, past-president al Clubului, si Mircea Deac, directorul Scolii de Arta din Satu Mare.

Intr-o atmosfera prieteneasca si de buna dispozitie, alimentata de formatia XXL, cu concursul interpretelor Iris Morar si Paula Rat, invitatii au asistat la o parada de moda prezentata de Gaby’s Models Agency, momente de umor cu Sorin Tanase, dans cu membrii clubului Loga Dance School.

Tombola, licitatia de obiecte de arta si palinca de colectie, au venit sa intregeasca seara, si de ce sa nu o spunem, sa stimuleze pe cei prezenti sa fie generosi.

Clubul Lions Satu Mare tine sa aduca multumiri tuturor celor care au fost prezenti la bal – printre care mentionam membrii Rotary Club – precum si celor care, desi nu au participat la bal, ne-au fost sprijin moral, material sau financiar.

Multi dintre acestia sunt persoane fizice ori societati comerciale care au sponsorizat acest proiect. Vom mentiona numai primii doi cei mai importanti sponsori, SC KaRo Romania SRL, cu 5000 lei sponsorizare, si Cabinet Notarial Ressler – Pop, cu 1500 euro.

Banii stransi vor fi utilizati pentru scopul mai sus amintit.

A fost o ocazie de a manifesta spiritul caritabil si solidaritatea, avand dovada faptului ca omenia este mai evidenta in aceasta perioada.

Inca o data, membrii clubului aduc calde multumiri tuturor celor care au inteles scopul acestui bal si au fost alaturi de organizatori. Gestul lor este nepretuit, iar recunostinta organizatorilor nemarginita.

 


Bal de caritate Lions Club Satu Mare Somes (informatia-zilei.ro)

X