3 Octombrie 2018 (Friss Ujsag)


Bajnoki bronzerem es „szakitas” 


A bajnoki reszvetel volt a cel, es eremszerzes lett a vege, viszont Loga Lorant es Szekely Andrea csak eddig alkotott parost. Mindketten odahaza, Szatmaron, illetve Desen keresnek tancpartnert.

Kivalo eredmenyt ert el az osztalyonkenti bajnoksagon Loga Lorant es Szekely Andrea, a Szatmarnemeti Loga Dance School es a Desi Latino Angels egyesuletek vegyes parosa: Kolozsvaron, a 16–34 evesek C-szotalyos sztenderd-versenyeben a harmadik helyen zartak.

Arrol mar tobbszor is beszamoltunk, hogy a ket sportolo csak a bajnoksag vegeig alkotott tancparost.

Tizennyolc napja keszulnek egyutt, az edzesek egy resze Szatmaron, masik resze Desen zajlott mas tancpartnerek vagy edzok felugyeletevel.

Ez ido alatt, az osszeszokas es akkomodacio mellett, a bajnoki program osszeallitasara is osszpontositani kellett.

Az elozo ket hetvegen Szaszvarosban es Temesvaron leptek tancparkettre egy-egy orszagos versenyen, mindket alkalommal elsok lettek kategoriajukban.

Igy mentek most a kincses varosba, ahol rutinos parosok mellett kellett a legjobb formajukat nyujtva meggyozni a birokat, hogy bajnoki dobogora erdemesek. „Amikor lattuk a nevezesi listat, akkor olyan rutinos es eros parosok neveit lattuk, akik mar evek ota egyutt tancoltak.

Csak egy bukaresti duot ismertunk szemelyesen, veluk a szaszvarosi versenyen voltunk egyutt.

Ezutan csak az lehetett a celunk, hogy bejussunk a dontobe, es ott a maximumot teljesitsuk.

Tudtuk, hogyha ez sikerul, akkor – a vegeredmenytol fuggetlenul – elegedettek lehetunk.

Nagyon orulunk annak, hogy ilyen jol sikerult ez a bajnoksag” — mondta Loga Lorant es Szekely Andrea, akik most odahaza, Szatmarnemetiben es Desen keresnek maguknak uj tancpartnert, ugyanis kettejuk megallapodasa a bajnoksag vegeig szolt.

A Loga Dance School egyebkent keves hijan ket dobogos hellyel tert haza. A Hornyak Daniel, Nagy Julia kettos a 12–13 evesek D-osztalyos versenyeben a 31 nevezo kozul a 4. helyen zart.

A ket fiatal tancosnak is megvan egyebkent a maga tortenete, hiszen Daniel Sarkozujlakrol, Julia pedig Nagykarolybol utazik be heti negy alkalommal Szatmarnemetibe, az edzesekre. 3 eves tancolnak egyutt, es a faradsagos munkanak meglett a gyumolcse: a mosatni teljesitmenyuk 81 pontot szamukra a tablazatba (ennyit meg egyik versenyen sem szereztek), amely a magasabb fokozatba, a C-osztalyba kuldte oket.

Nem panaszkodhat a Rafael Diousi, Alexia Tala paros sem, akik mar 7 eve tancolnak egyutt: a 16–18 evesek C-osztalyos sztenderd-versenyeben is nagy volt a konkurencia, a 14 nevezo kozul vegul az 5. helyen zartak.

„Rafael es Alexia is teljesitette azt, amit celkent tuztek ki. Nekik es Loga Dance School minden tancosanak gratulalok az elert eredmenyekert” — olvashato a szatmari tanciskola kozlemenyeben.


Bajnoki bronzerem es „szakitas” (Friss Ujsag)

X