15 Decembrie 2012 (informatia-zilei.ro)


Azi, la ora 18, Mos Craciun coboara pe tiroliana in fata Redactiei Informatia Zilei


A trecut un an de la ultima intalnire cu Mos Craciun din fata Redactiei Informatia Zilei. Azi, la ora 18, Mos Craciun, cei doi reni ai sai si cei sase spiridusi ne ofera din nou un spectacol la inaltime! Momentul plin de magie si emotie il traim impreuna pe strada Mircea cel Batran nr. 15, la sediul Redactiei Informatia Zilei

Va asteptam cu mare drag la editia cu numarul cinci a Targului Mosului de la Poesis, eveniment organizat de Informatia Zilei, Hotel – Restaurant Poesis, Informatia TV si Szatmari Magyar Hirlap.
Sambata, 15 decembrie 2012, de la ora 14, vor sustine spectacole de colinde si cantece de iarna elevii Scolii de Arte Satu Mare, interpretul de muzica populara Ghita Blidar, elevii clasei a II-a D de la Scoala Octavian Goga Satu Mare, formatiile de muzica usoara Stelutele Inedit si Ram de la

Palatul Copiilor Satu Mare – profesor Sorin Berindei, Grupurile Azur si Simbol de la Clubul Elevilor si Copiilor Tasnad – profesoara Daniela Moldovan, Ansamblul Codrisorul de la Palatul Copiilor Satu Mare, profesor Nicu Miclaus si Ansamblurile Cununita si Cununita nazdravana in frunte cu interpretele Leontina Dorca si Maria Carmen Sas.

La ora 18, cu sprijinul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Satu Mare, coboara Mos Craciun pentru a le oferi tuturor copilasilor care il asteapta din tolba lui plina dulciuri.

Editia a cincea a Targului Mosului de la Poesis continua duminica, 16 decembrie, cu Miss Craciunita Informatia Zilei. La concursul de frumusete din acest an se intrec 7 concurente. Fetele vor trece prin mai multe probe de foc, amintind aici tinuta de zi, de seara, o proba la alegere si proba Craciunitelor.

Momentele artistice sunt asigurate de elevi ai Scolii de Arta Satu Mare, dansatori de la Loga Dance School, formatia Inedit de la Palatul Copiilor si prezentari de moda.


Azi, la ora 18, Mos Craciun coboara pe tiroliana in fata Redactiei Informatia Zilei (informatia-zilei.ro)

X