18 Decembrie 2018 (frissujsag.ro)


Az ukrajnai haborus ovezetben eloket tamogattak 


Penteken rendeztek meg a szatmarnemeti Loga Dance School tanciskola idei jotekonysagi galajat, ezuttal az ukrajnai haborus ovezetben levo Mariupol varos lakoinak etkezteteset tamogattak.

Tizenket ev telt el azota, hogy a szatmarnemeti Loga Dance School tanciskola megtartotta elso karitativ tancgalajat, azota minden evben egy-egy nemes celt tuznek ki maguk ele az iskola vezetoi, amelyeket kivetel nelkul sikerult is megvalositani.

Az elozo evek soran gyermekotthonokat tamogattak, teljesitettek egy 5 eves gyermek vagyat, aki furdoszobat szeretett volna az otthonukba, segitettek egy 21 eves mozgasserult fiatalon, akinek egy specialis kerekesszekre volt szuksege, egy 15 eves, zenei tehetseggel megaldott fiatal szamara lehetove tettek, hogy 4 evig Magyarorszagon tanulhasson zenet, hajlektalan csaladok feje fole sikerult tetot biztositani, valamint harom, autistakkal foglalkozo gyermekkozpont reszere adomanyoztak kulonbozo informatikai felszereleseket, sot, Disneylandbe is elvittek egy busznyi leukemias gyermeket az elozo evek jotekonysagi galainak bevetelebol.

Az idei gala bevetelevel az ukrajnai haborus ovezetben levo Mariupol varos lakoit tamogatja a tanciskola, az etkeztetesuk tamogatasaval jarul hozza tulelesukhoz.

A tersegben 600 000-en elnek, koztuk 200 000 gyermek, akiknek naponta taplalekra van szukseguk, ezert minden eladott jegy nagy segitseg volt.

Az idei galat december 14-en rendeztek meg Szatmarnemetiben, az Baritiu utcai egyik rendezvenyteremben.

A tanciskola egisze alatt fellepett mintegy 100 tancos kulonbozo korosztalyok szerint, de Vekony Viktor es Loga Hajnalka, valamint a Vonhaz testverek is lenyugozo show-val keszultek.

Iden osszesen 600 darab 20 lej erteku jegyet sikerult eladni, igy 12 000 lej gyult ossze a jotekonysagi gala soran; a szervezok eljuttattak a penzosszeget az ukran Caritashoz.

A szervezok ezuton is koszonetet mondanak minden tamogatonak.


Az ukrajnai haborus ovezetben eloket tamogattak (frissujsag.ro)

X