27 Martie 2017 (gazetanord-vest.ro)


Atmosfera electrizanta la Cupa „Cetate Ardud”


Sambata, 25 martie, s-a desfasurat concursul national de dans sportiv cu participare internationala din partea Ucrainei „Cupa Cetate Ardud”.

Evenimentul a avut loc la Sala de Sport Ardud si se afla deja la a doua editie.

Organizatorii competitiei „Cupa Cetate Ardud” au fost Clubul de dans sportiv „Dans Club 92’ Satu Mare” in parteneriat cu Primaria Ardud.

Concursul a fost structurat in 30 de categorii, acestea fiind impartite pe grupe de varsta incepand cu cea de 4 ani, pana la 35 de ani.

Participantii, cu mic, cu mare, dar toti adevarati profesionisti, au oferit un spectacol impecabil nu numai din punctul de vedere al unei tehnici de dans extraordinare, dar si prin tinutele care mai de care mai creative, stralucitoare si delicate.

Nu au lipsit nici coafurile fetelor realizate parca la perfectiune milimetrica. Cuplurile de dansatori s-au remarcat prin tinute corporale elegante specifice dansurilor atat din ramura standard, cat si latino.

Satu Mare a fost reprezentat cu succes de sportivii de la Loga Dance School, care au dominat competitia prin rezultatele deosebite obtinute: mai multe onorante locuri 1, 2 si 3. A fost prezent la eveniment – dupa cum probabil era si de asteptat – presedintele clubului, Lorant Loga, care a explicat pentru GNV ce efort presupune a mentine un asemenea standard ca dansator, dar si ce satisfactii iti poate aduce acest lucru.

Cupa „Cetate Ardud” isi propune sa devina o competitie de referinta in peisajul dansului sportiv, scop pe care, de doi ani incoace, il atinge deja – aspect confirmat de numarul mare de participanti prezenti.
Rares Jucan


Atmosfera electrizanta la Cupa „Cetate Ardud” (gazetanord-vest.ro)

X