29 Decembrie 2010 (Informatia Zilei)


Arhiva evenimentelor la Loga Dance School in anul 2010


Dupa trei ani de munca sustinuta, putem spune cu certitudine ca Loga Dance School nu este o scoala obisnuita de dans. Este mai mult decat atat, iar acest lucru il demonstreaza, in primul rand prin seriozitate, profesionalism si prin preocuparea permanenta de a fi mereu la inaltime. Loga Dance School este una din scolile care a reusit sa-si impregneze un stil aparte, sa puna suflet in fiecare actiune pe care o desfasoara, indiferent ca vorbim de o ora obisnuita de dans, sau de participarea la diverse evenimente sportive, si nu numai.

In anul 2010, Loga Dance School a avut parte de evenimente din belsug, agenda a fost incarcata, iar acum, la final de an, asa cum se obisnuieste, scoala doreste sa le treaca in revista pe fiecare in parte. Reamintim faptul ca pozele de la toate evenimentele sunt expuse pe site-ul scolii de dans www.logadance.ro, sectiunea Evenimente, iar filmarile sunt expuse pe Facebook.

 • Anul 2010 a inceput cu participarea la Congresul National de Salsa de la Brasov, un eveniment care a durat trei zile si care a reunit peste 1.000 de dansatori din toata tara.

Pe langa acest congres, sportivii scolii au participat si la alte congrese organizate in tara la Cluj Napoca, Timisoara, Oradea, etc.

 • BirthDay Party este o petrecere pe care scoala o organizeaza la un restaurant, unde sunt sarbatoriti sportivii nascuti in luna respectiva.
 • Periodic, sunt organizate seri de dans, in special sambata, cand se intrunesc toti dansatorii si petrec impreuna o seara intreaga dansand.
 • Show Dance, un eveniment la care sunt invitati dansatori ai claselor de elita din Romania si Ungaria. Ei vin la Satu Mare si uimesc dansatorii cu cate o reprezentatie de dans de zile mari.
 • Martisor Party este organizat in fiecare an in primul weekend din luna martie.
 • Lady’s First Party este o seara cand doar fetele pot invita baietii la dans.
 • Salsa Party la Nyiregyhaza, la Cuba Libre. In luna noiembrie si decembrie am facut schimb de experienta cu scoala de dans din Cluj Napoca – Bailarte Dance School. Sportivii satmareni au mers la Cluj in luna noiembrie, dupa care in luna decembrie, sportivii clujeni au venit la Satu Mare.

De asemenea, in acest an au avut loc mai multe seminarii pentru grupele de performanta, incepatori si concursuri organizate separat pe grupe.

 • In limita timpului disponibil, scoala a organizat si cateva excursii – Hajduszoboszlo, Ignis, Poiana Magura.
 • Karaoke Party, o seara cand sportivii isi prezinta, pe langa talentele de dansatori, si pe cele de cantareti.
 • Sportivii scolii au participat la mai multe concursuri de dans in Ungaria. In acest an, in luna septembrie, Loga Dance School si-a legitimat sportivii la Federatia Romana de Dans Sportiv, urmand ca in cele doua luni si jumatate, sa participe la primele concursuri. Au evoluat cu succes la concursurile de dans: Csepel Kupa, Goldance Kupa, Mezokovesd, Bem Kupa, Hoved Kupa.
 • La expozitia de autovehicule de epoca Oldtimer Youngtimer, sportivii de la Loga Dance School au pregatit o coregrafie de vals vienez, tango si vals lent, in costumatii din secolul al XVIII-lea.
 • Pe timpul verii au fost organizate cantonamente pentru fiecare grupa in parte. Un astfel de cantonament dureaza 7 zile, cu cate 10-12 ore de dans pe zi, invatand coregrafii complexe de clasa B si A, la fiecare dans in parte, iar la finalul cantonamentului, are loc o prezentare inc entrul orasului, unde prezinta publicului larg dansurile invatate.
 • Gala Loga Dance School, eveniment care are loc inainte de deschiderea anului scolar, se organizeaza in august sau septembrie, la Teatrul de Nord Satu Mare, unde sportivii de la grupele de concurs prezinta publicului un show din fiecare dans, atat la grupa de dans sportiv, cat si la grupa de salsa.
 • Totodata, a devenit o traditie ca in fiecare an, in luna decembrie, scoala sa organizeze o campanie caritabila, care se incheie cu o gala. Tema campaniei si subiectii sunt selectati din timp, cu aproximativ doua luni inainte. In acest an, campania caritabila a sustinut visul unui copil nevazator de 5 ani, din Odoreu, Marian Demeter.
 • Halloween Party este una dintre petrecerile care se bucura de un succes rasunator in randul sportivilor. Este organizata in luna noiembrie, ca o seara infricosatoare cu sicrie, mumii, schelete, lilieci si multe alte surprize.
 • In primul weekend din luna decembrie este organizat un Mikulas Party
 • Tema Revelionului din acest an va fi Hollywood Party, organizat la sala de dans. Pretul revelionului este de 100 lei/persoana si include masa tip bufet suedez, bauturi – racoritoare/vin, tort, sampanie.

Din 3 ianuarie, Loga Dance School da startul cursurilor de dans. In prima saptamana se va incepe cu cursuri gratuite de dans. In cotidianul Informatia Zilei vor aparea zilnic taloane valabile pentru o persoana si pentru un singur antrenament. Decupati zilnic cate un talon si participati gratuit in prima saptamana la cursurile Loga Dance School.


Arhiva evenimentelor la Loga Dance School in anul 2010 (Informatia Zilei)

X