8 Februarie 2013 (szatmar.ro)


Eskuvoi kiallitas nyilt a Grand Mallban


2013-02-08 22:19:01• hirek • Poti Orsolya

Eskuvoi kiallitas nyilt a Grand Mallban

Februar 8-an, pentek delben nyitotta meg kapuit az elso Grand Mariage elnevezesu eskuvoi kiallitas es vasar, melynek a szatmarnemeti Grand Mall II. emeleti elegans rendezvenyterem ad otthont harom napon keresztul.
Tobb mint harminc vallalkozas mutatja be a hazassagkotes elott allo fiataloknak es csaladtagjaiknak szant szolgaltatasait a Grand Mariage eskuvoi vasaron mely februar 10-ig varja az erdeklodoket.

A harom napos kiallitas a latogatok szamara atfogo kepet ad a hazai piac nyujtotta lehetosegekrol, hiszen bemutatja az eskuvo- es rendezvenyszervezes legaprobb reszleteihez kapcsolodo szolgaltatokat.
A kiallito cegek tobbsege esemenyszervezessel foglalkozik, es mindenre gondjuk van, ami egy idealis eskuvohoz szuksegeltetik.

Kozel tiz vallalkozas a legtrendibb menyasszonyi ruhakat es volegeny-kosztumoket mutatja be, negy ceg az eskuvoi fotozasaikat, albumaikat es felveteleiket jott el nepszerusiteni, ugyanakkor jelen van meg nehany cukraszda es etterem es egy koktel keszito bar.

Az esemeny palettajat bovitik meg a zenekarok es gepzenet szolgaltato lemezlovasok. A kiallitok sorabol nem maradnak az utazasi irodak is, melyek a legjobb naszutakkal jottek el a kiallitasra.

Hogy egyedi es kulonleges hangulatot teremtsenek, a szervezok harom napon at kulonbozo latvanyossagokkal keszulnek. A hetvege folyaman divatbemutatokra, tancbemutatokra es elo koncertekre kerul sor.
A Grand Mall a kiallitast hagyomanyteremto szandekkal szervezte meg es bizik benne, hogy ez az esemeny is bekerulhet a megyeszekhely legfontosabb programjai koze.

A rendezvenyen jelen van a Beauty International Kft, a Poesis Etterem, a Regina Szalon, a Fantezia Decor, a Karanjud Blum Viraguzlet, az Ecomoda, Anca Madalina, a Maribel Party, a Garada dekoraciok, a kolozsvari Maya Fashion, az Anastasia Szalon, az Art Foto Gabriela, az Unique Art, DJ Vasi Miclaus, a Blody Collection, a Belliny Cocktail, Bianca Szalon, az Anna Decor, az R-studio, a Foto Infolio, Emese Szucs Make Up Artisti, Etna Flora viraguzlet, Bianca Ruhaszalon, az Aurora Etterem, Sergiu Foto-Video, a nagybanyai Irina Stela Szalon, a Somesul Nyomda, varga Maria, Viraguzlet, Hutton, a Cristian Style, a Loga Dance School, a Party Service, a Santec Cukraszda, az Impatiens es az Interstyle Models.


Eskuvoi kiallitas nyilt a Grand Mallban (szatmar.ro)

X