13 Octombrie 2010 (szatmar.ro)


Lezarult a Szatmar.ro Miss Bikini 2010


2010-10-11 13:09:33• hirek • Szatmar.ro

Lezarult a Szatmar.ro Miss Bikini 2010

Lezarult a Szatmar.ro Miss Bikini 2010 versenye, tobb mint egy honapja hirdettunk meg. A versenyre osszesen husz jelentkezo kuldte be bikinis fotoit, akikre olvasoink adhattak le szavazataikat.

Versenyunkre aktualis es termeszetesen bikinis fotokat vartunk, melyen az olvasok dontottek el, hogy ki legyen az idei ev miss Bikinije. Termeszetesen nem csak strandolos kepeket kaptunk, voltak olyanok is, akik a csabito nyeremenyekert bikinibe bujva keszittetek fotot magukrol.

Olvasoink husz lany kozul valaszthattak ki azt, aki a leginkabb elnyerte tetszesuket. A szavazasban sokat szamitott az is, hogy kinek hogyan sikerult megmozgatni barati koret. A Miss Bikini 2010 versenyunk izgalmas, szoros eredmenyt hozott.

Az elso helyezett Szabo Evelyn lett, aki 301 szavazattal nyerte el a Miss Bikini cimet, mig a II. helyezett Dezsi Csilla lett, aki 275 voksot kapott, a harmadik Craciun Adrienne lett 227 szavazattal.

A negyedik helyezett Dosa Bernadett lett 224 szavazattal, es az otodik pedig Kallos Arabella 164 szavazattal. Az elso harom szerencses lany amellett, hogy ismertsegre tett szert, ertekes nyeremenyekhez jutott.

Szabo Evelyn nyerte el a Miss Bikini cimet
Az elso helyezett jutalma a cegledi Best Western Hotel Aquarell haromnapos wellness utalvanya, felpanzios ellatassal, tovabba egy Portfolio-fotozas a Trust Models felajanlasaval, egy 100 lej erteku utalvany a Salon Expressive jovoltabol, es a PrimaGym 160 Lei erteku korlatlan belepesre jogosito kombinalt berlete.

A masodik dijazott jutalma a Loga Dance School tanciskola felajanlasaval egy 300 lej erteku harom honapos modul, a Salon Expressive 100 Lei erteku utalvanya, PrimaGym aerobic and cycling center felajanlasaval 100 ron erteku 10 oras kombinalt berlet

A harmadik szerencses pedig a Salon Expressive 100 lej erteku utalvanyaban, a Chilly Csarda 100 lej erteku vacsora-utalvanyaban, valamint a PrimaGym 60 lej erteku 6 oras kombinalt berleteben reszesul.

A hivatalos dijatado helyszine a Music’at Pub lesz, ahol meglepetes bemutato var minden kedves erdeklodore. A dijatado pontos idopontjarol a kesobbiekben tajekoztatjuk a nyerteseket es az olvasoinkat.

A versenyen resztvevo elso 12 helyezett kepeibol a 2011-es evre szolo naptart keszitunk. Koszonjuk a reszvetelt, es az eredmenytol fuggetlenul mindenkinek gratulalunk!

A masodik helyezett Dezsi Csilla lett


Lezarult a Szatmar.ro Miss Bikini 2010 (szatmar.ro)

X