17 Decembrie 2012 (szatmar.ro)


Kulturalis programok ezen a heten is!


2012-12-17 17:29:13• hirek • Szatmar.ro

Kulturalis programok ezen a heten is!

Unatkozol? Nezd meg folyamatosan bovulo heti programajanlonkat. A Harag Gyorgy Tarsulat decemberi musorterve:
December 17-en, hetfon 10 orakor – A tokmag es a horihorgas – Iciri piciri berlet, Podiumterem December 18-an, kedden 10 orakor – A tokmag es a horihorgas – Iciri piciri berlet, Podiumterem December 19-en, szerdan – 18 orakor- Vilagjobbitok – Kremer Sandor berlet

December 21-en, penteken 19 orakor – Kurazsi mama es gyermekei – Dsida Jeno berlet
30-an, vasarnap 19 orakor – A szabin nok elrablasa – bemutato – berletszunet 31-en, hetfon 18 orakor – A szabin nok elrablasa – berletszunet

A Grand Mall Cinema ujdonsagai:
Pi elete (Life of Pi) – Tortenet Pi Patel eleterol, egy indiai allatkert igazgatojanak fiarol, akit minden erdekelt. Azonban minden megvaltozik, mikor egyedul marad egy csonakban a Csendes-ocenanon egy zebra, hiena,egy orangutan, valamint egy bengali tigris tarsasagaban egy vegzetes hajoszerencsetlenseg kovetkezteben.

A het pszichopata es a Si-Cu (Seven Psychopaths) – Marty egy teljesen atlagos ember, aki probal mindenfele baj es zur nelkul elni es munkajaval, a forgatokonyvirassal foglalkozni. Az idilli elet azonban nem tart orokke, belekeveredik egy balheba, amit a ket haverjanak koszonhet. A problema nagyobb, mint gondolna, ugyanis a ket jomadar, elrabolja a ma􏰀a vezer, Charlie kutyajat, aki persze mindent elkovet annak erdekeben, hogy visszaszerezze legfeltettebb kincset.
Tobb info a 􏰅lmekkel kapcsolatban, trailerek es kezdesi idopontok a Grand Mall honlapjan vagy ide kattintva.

Filharmonia:
A Consonantia kamarazenekar fennallasanak 10. evforduloja alkalmabol jubileumi koncertre kerul sor december 20-an, csutortok este 18.30 oratol. Musoron Antonio Vivaldi „L’estro Armonico (Harmoniai szeszely) c. versenymuve.

Kiallitas:
December 20-an, csutortok este 18 oratol Ruba Melissa “The French B.” cimu kiallitasanak megnyitojara kerul sor az Art Caffe Kavezoban. A rendezvenyre a Nomanid Productions Szervezet szervezeseben kerul sor.
December 20-an, csutortokon 15 oratol kiallitas nyilik Gergely Csaba, Tillinger Istvan es Dan Geroge festomuveszek kiallitasanak megnyitojara a Szatmarnemeti Polgarmesteri Hivatalban. A szervezok minden erdeklodot szeretettel varnak az esemenyre!

Iden is megnyilt a Teli szalon a Szatmari Kepzomuveszek Egyesulete es a Szatmari Muveszeti Iskola szervezeseben a Szatmar Megyei Tanacs galeriajaban. Az erdeklodok tobb mint hatvan alkotast – festmenyt, fotot, szobraszmuveszeti alkotast – tekinthetnek meg a honap vegeig.

Tancgala:
December 20-an, csutortok este 20 oratol kerul megrendezesre a Loga Dance School karitativ tancgalaja. Bovebb informaciokert kattints ide!
Buli

December 22-en, szombat este ujra fergeteges bulival varja a szatmari fiatalokat a Kameleon Klub!


Kulturalis programok ezen a heten is! (szatmar.ro)

X