12 Ianuarie 2017 (portalsm.ro)


Aldo Blaga, lansare album si concert caritabil. Invitati de marca


Cunoscutul interpret satmarean Aldo Blaga isi va lansa la Satu Mare primul sau album in cadrul unui concert caritabil.

Primul album al lui Aldo Blaga, ”Despre Dragoste”, care inglobeaza creatii proprii compuse de-a lungul vietii sale artistice, va fi lansat la Satu Mare in data de 10 martie, cu incepere de la ora 20.00, la Teatrul de Nord.

Albumul va fi lansat in cadrul unui concert caritabil, iar banii adunati vor fi donati unor scopuri caritabile din Satu Mare.

„Despre Dragoste” se vrea a fi un vehicul, un mijloc prin care sa inspir oamenii sa daruiasca, sa ajute, regasindu-se, mai mult ca sigur, in cel putin una dintre piese, astfel implicandu-se activ in comunitatea din care fac parte. Despre Dragoste” poate fi si un pansament pentru toti cei care au in familiile lor oameni suferinzi, fie ca e vorba despre cancer, sindrom Down, Asperger, autism, etc., pentru simplul fapt ca toate fondurile stranse in urma publicarii albumului vor fi dirijate spre ajutorarea celor ce au cea mai mare nevoie.

Daca ai o ruda, un prieten, o cunostinta in suferinta… daca vrei sa dai o mana de ajutor, in orice fel, eu – Aldo Blaga – iti ofer un mijloc excelent de a ajuta, de a-i inspira pe altii sa ajute si de a face un bine oamenilor care au nevoie. Iti ofer o bucata din mine care sper sa creasca in tine si sa poti darui mai departe”, a precizat, in cadrul unei conferinte on-line, Aldo Blaga.

Concertul va avea si invitati celebrii din show-biz-ul romanesc.

Este vorba despre Horia Brenciu, Mihaela Tatu, Liviu Teodorescu, Feli, mentalistul Cristian Gog, stand-up comedy cu Grasutu, iar Loga Dance School va asigura partea de dans a spectacolului.

Biletele pentru acest super-spectacol vor putea fi achizitionate de la Agentia Teatrala de la o data care va fi comunicata ulterior.


Aldo Blaga, lansare album si concert caritabil. Invitati de marca (portalsm.ro)

X