7 Februarie 2017 (gazetanord-vest.ro)


Aldo Blaga aduce magia la Satu Mare, unde-si va lansa noul album


Satmareanul Aldo Blaga lanseaza o invitatie de nerefuzat pentru satmareni. Pe langa oportunitatea de a face o fapta buna, satmarenii vor avea privilegiul de a se incanta cu cele mai frumoase melodii de dragoste.

„Hai sa vorbim despre dragoste!” este invitatia pe care o lanseaza Aldo Blaga pe 10 martie celor care doresc sa se simta bine dar sa faca si o fapta buna in acelasi timp. Fostul concurent de la Vocea Romaniei si-a ”daruit” lansarea albumului ”Despre Dragoste” unei cauze nobile, sprijinirea Asociatiei „Castelul Erhard”, astfel spectacolul se va desfasura sub sloganul ”Uniti, daruim!”.

Se pregateste un spectacol complet de muzica, dans si magie la propriu, alaturi de Aldo Blaga & TzikaSaxOrchestra, magicianul Cristian Gog, Loga Dance School, trupa ImproStim si alti invitati surpriza.
”Va invit la doua ore de spectacol inedit, emotionant, antrenant, romantic si colorat in urma caruia sa-i inspirati si pe cei din jurul vostru sa fie mai darnici, mai uniti, pentru ca… uniti, daruim!” – Aldo Blaga
50% din incasarile albumului ”Despre dragoste” vor fi donate in scopuri caritabile.

Parteneri principali sunt: Teatrul de Nord Satu Mare, Asociatia „Castelul Erhard”, Lion’s Club Romania/International.

Evenimentul va avea loc in Satu Mare vineri, 10 martie, de la ora 20.00, la Teatrul de Nord, strada Horea 3-5. Rezervari si bilete la Agentia Teatrala, strada Horea nr. 6 – 0261 712 106 / 0740 263 177.
Aldo Blaga se va afla zilele urmatoare in studiourile Nord-Vest TV, unde va vorbi mai in detaliu despre ceea ce pregateste pentru satmareni.
Ioana Simion


Aldo Blaga aduce magia la Satu Mare, unde-si va lansa noul album (gazetanord-vest.ro)

X