22 Octombrie 2008 (Magyar Hirlap)


A Loga Dance School karitativ galaja


A galanak nemes celja van, hiszen a szatmarnemeti Chereches Adrianon probalnak ily modon segiteni, akinek egy elektromos toloszekre van szuksege ahhoz, hogy folytatni tudja tanulmanyait es munkahelyet talaljon. A toloszek 5000 lejbe kerul.

A tancosok – a 13 eves Pelcz Evelin, a 16 eves Vajda Edina, a 18 eves Loga Hajnalka, a 31 eves Dragos Monica, a 41 eves Illyes Dalma, a 48 eves Dombi Eniko, a 16 eves Illyes Benjamin, a 25 eves Vanyi Szabolcs, a 28 eves Loga Lorant, a 33 eves Dragos I Cristian, a 325 eves Kiss Bertalan, valamint a 52 eves Beres Kovacs Jozsef – tizenket stilusu tancot fognak bemutatni, tobbek kozt latin-amerikai, stanbdard tancokat es salsat is.

Ok fogjak negy oran keresztul egyfojtabam valtani egymast.

Azonban ha egy par a maraton soran kiall, akkor a bennmaradok szamara a tancido egy oraval hosszabb less, ha ket par adja fel, akkor ketoraval tobbet kell a bennmaradoknak tancolniuk.

Amennyiben valaki szeretne jol szorakozni, illetve segiteni emberttarsa, akkor 20 lejert magvasarolhat egy belepot a galara. Az elso 100 adomanyozonak helyet is biztositanak a tancteremben, a tobbiek pedig a Loga Dance School tancteremnel (Martirilor Deportati 30. szam) elhelyezett urnaba 16 es 21 ora kozott betehetik felajanlasukat.

Az osszegyult teljes osszeget Chereches Adrian kapja meg.

Azonban egy felajanlas reven, a maratoni tancverseny vegeztevel az adakozok kozott egy ketszemelyre szolo, negycsillagos hotelben valo elszallasolassal, negynapos velencei utazast is kisorsolnak.


A Loga Dance School karitativ galaja (Magyar Hirlap)

X