4 Septembrie 2009 (Adevarul)


Regal de dans la Teatrul de Nord


Duminica, 35 de dansatori isi vor pune in scena spectacolul.

La aniversarea a doi ani de la deschidere, Loga Dance School invita satmarenii la o adevarata gala a dansului de societate.

Un eveniment in care arta si splendoarea dansului se imbina intr-un spectacol senzational.

Asta promit organizatorii unuia dintre cele mai mari evenimente dedicate dansului de anul acesta din Satu Mare.

Duminica, incepand cu ora 18, la Teatrul de Nord, satmarenii sunt invitati la un regal al dansului de societate.

Cei 35 de dansatori vor forma succesiv perechi

Cei 35 de satmareni pregatitit ca dansatori in cadrul Loga Dance School, vor dansa nu mai putin de 12 stiluri de dans, din genurile latino, standard si salsa.

Majoritatea celor care vor dansa duminica pe scena Teatrului de Nord sunt satmareni care danseaza doar de cateva luni, insa ritmul a devenit pentru ei o adevarata pasiune.

“Sunt dansatori care vor participa si la competitii, este o reala pasiune pentru ei”, afirma Lorant Loga, managerul scolii de dans.

Dansatori cu varste cuprinse intre 6 si 53 de ani vor forma succesiv aproape 100 de perechi pentru a pune in scena stilurile de dans pe care le-au pregatit timp de cateva luni.

“Incepand cu luna iunie, am organizat cantonamente de dans, in care, timp de o saptamana intreaga, elevii au dansat cate 8-10 ore pe zi.

Au fost trei astfel de cantonamente, iar la sfarsitul fiecaruia am avut cate un spectacol de prezentare in Pasajul Corneliu Coposu, spectacole pe care, cu siguranta, multi satmareni le-au vazut si apreciat“, mai spune Lorant.

Cei 35 de elevi ai Loga Dance School au fost pregatiti de doi profesori de renume.

Este vorba despre maestrul Vekony Sandor, si vicecampionii Romaniei, Bogdan N si Carolina C.


Regal de dans la Teatrul de Nord (Adevarul)

X