24 Decembrie 2008 (Informatia Zilei)


Loga Dance School a organizat o campanie de caritate


Loga Dance School a organizat o campanie de caritate

Scoala de dans Loga Dance School a organizat recent o campanie de caritate, prin care organizatorii au urmarit sa aduca o raza de fericire in viata unor copii institutionalizati.

Loga Dance School organizeaza astfel de actiuni in fiecare an.

De aceasta data, au hotarat sa daruiasca copiilor de la casa de tip familial “Robert”, din Satu Mare, ceva ce nimeni nu le va putea lua vreodata.

Copii au fost invatati sa danseze dansuri de societate.

Antrenamentele s-au desfasurat pe parcursul a trei saptamani.

In acest timp, 13 fete de la casa de tip familial “Robert”, cu varsta cuprinsa intre 14 si 15 ani, s-au antrenat zilnic cu maestrii de dans din Ungaria.

Campania a fost un succes imens.

Fetele au invatat cinci dansuri de societate: vals vienez, tango, swed boog, rock&roll si line dance.

Surpriza cea mare a venit insa in data de 22 decembrie, cand fetele au avut ocazia de a prezenta in fata unui public numeros cele cinci dansuri pe care le-au repetat zilnic, timp de trei saptamani.

Spectacolul a avut loc la sediul Loga Dance School si au participat, alaturi de fete, numerosi membrii ai scolii de dans.

Ceea ce nu stiau fetele, si au fost extrem de surprinse sa afle, a fost faptul ca in acea seara li s-a pregatit o surpriza, si anume, ca isi vor putea demonstra abilitatile de dansatori avand ca partener cate un membru al Loga Dance School.

Numerosi membrii ai Loga Dance School au pregatit celor 13 fete felicitari, poze si numeroase cadouri.

Pe langa jocurile creative pe care le-au primit, cea mai mare bucurie a fost un catel, care de acum inainte va fi cel mai bun prieten al fetitelor.

Catelul este Golden-retriever, are cinci luni si provine dintr-o familie de campioni.

Fericirea si incantarea fetitelor nu pot fi descrise in cuvinte.

Pe langa faptul ca au fost invatate cinci dansuri de catre maestri din Ungaria, fetele au primit si un cadou de nepretuit, un animal de companie.


Loga Dance School a organizat o campanie de caritate (Informatia Zilei)

X