12 Decembrie 2012 (informatia-zilei.ro)


7 concurente s-au inscris la Miss Craciunita Informatia Zilei 2012


Concursul de frumusete organizat anual in cadrul Targului Mosului de la Poesis se va desfasura duminica, 16 decembrie de la ora 18. In actuala editie Miss Craciunita s-au inscris 7 concurente, eleve la institutiile de invatamant din municipiul Satu Mare. Sunt tinere, frumoase, inteligente si dornice sa traiasca o noua experienta.

Ele se vor intrece in diferite probe, vor defila in diferite tinute, de zi, de seara si bineinteles echipate in costum de craciunita. Din cadrul concursului nu lipseste proba la alegere in care concurentele vor face ce stiu ele mai bine. Cei prezenti le vor auzi pe craciunite, printre altele, cantand, dansans si nu numai. Dupa aceasta proba va urma si proba craciunitelor ce se anunta a fi interesanta.

Cele 7 participante sunt: Roxana Gavrau, Stefana Zimbru si Denisa Verdes de la Colegiul National „Mihai Eminescu”, Bianca Kiss de la Liceul cu Program Sportiv, Andreea Nechita, Evelin Tar si Bianca Marc de la Colegiul Economic „Gheorghe Dragos”.

Pe langa primele trei locuri va exista si un premiu de Miss Popularitate pe care-l va obtine concurenta ce va aduna cele mai multe voturi pe pagina online a ziarului nostru www.informatia-zilei.ro. Miss Popularitate va fi concurenta cu cele mai multe voturi dintre cele care nu s-au situat pe locurile I, II si III. Astfel, poti sa-i asiguri un premiu favoritei tale printr-un vot pe site-ul mai sus mentionat.

Intre probele de duminica, 16 decembrie vor putea fi vazuti mai multi satmareni talentati.

Programul manifestarii mai cuprinde activitati ai elevilor de la Scoala de Arte, va fi prezenta formatia Inedit, dansatori de la Loga Dance School, prezentari de moda si altele.
Concursul este organizat de catre Informatia Zilei, Hotel Restaurant Poesis, Informatia TV si Szatmari Magyar Hirlap si face parte din cadrul Targului Mosului ajuns la a V-a editie.


7 concurente s-au inscris la Miss Craciunita Informatia Zilei 2012 (informatia-zilei.ro)

X