28 August 2017 (Informatia Zilei)


19 copii bolnavi de leucemie pleaca la Disneyland in urma actiunii caritabile initiate de Loga Dance School


 Loga Dance School a pregatit si anul acesta o actiune de caritate pentru 19 copii care sufera de leucemie. Campania s-a desfasurat in perioada 25 noiembrie – 20 decembrie 2016.

Vineri, 25 august, a avut loc o conferinta de presa la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Satu Mare, unde au participat Loga Lorant, manager Loga Dance School, Mariana Dragos, director general DGAPS, Mihaela Crasnai, secretar al judetului Satu Mare, Pataki Csaba, presedintele Consiliului Judetean, si reprezentati ai agentiei care ajuta la finantarea acestei actiuni.

In data de 20 decembrie 2016 a avut loc gala de caritate in cadrul unui spectacol de dans, pretul de intrare a fost de 20 de lei, iar toate sponsorizarile colectate au fost puse la dispozitia copiilor cu leucemie.

In functie de suma stransa la gala caritabila ce a avut loc, 19 copii pot beneficia de o excursie la Disneyland.

Astfel, suma de bani de care dispun acopera toate cheltuielile necesare pentru organizarea acestei excursii. Plecarea se va face in data de 3 septembrie si vor reveni in data de 7 septembrie. “Noi am p[ornit aceasta campanie pentru copiii cu leucemie, am pornit cu idea ca putem sa oferim aceasta excursie numai copiilor, astfel, parintii doritori sa participle trebuie sa plateasca pentru aceasta excursie.

Au trecut 6 luni, iar cu o luna in urma fundatia partenera s-a retras din anumite probleme administrative. Pentru a continua proiectul, am ales alti beneficiari si am ajuns sa putem duce 19 copii cu performante, care invata foarte bine si care merita o astfel de excursie. Sincer sunt fericit ca acesti copii vor avea parte de aceasta experienta placuta” a spus Loga Lorant, manager Loga Dance School.

In Satu Mare sunt 840 de copii bolnavi de leucemie

Campania aflata la a 10-a editie esta organizata pentru a sustine copii bolnavi de leucemie. In Satu Mare sunt 840 de copii bolnavi de leucemie, din care au fost alesi 19 pe baza rezultatelor scolare. Copiii provin din centre de plasament sau familii sarace.

Cei 19 tineri alesi au fost intrebati care ar fi cea mai mare dorinta a lor care i-ar face fericiti, iar raspunsul majoritar a fost intalnirea cu personajele preferate si indragite de ei, cum ar fi Mickey Mouse, Minnie sau Donald Duck de la Disneyland.

Prima editie a acestor actiuni de caritate a avut loc in 2007 si s-a organizat o campanie de caritate pentru cinci case de copii din Satu Mare, evenimentul ingloband si un concert live.

In fiecare an, cei de la Loga Dance School organizeaza o actiune de caritate. Si anul acesta se va desfasura in perioada noiembrie-decembrie, iar organizatorii isi pregatesc noul proiect pentru ca evenimentul sa se poata sustine.


19 copii bolnavi de leucemie pleaca la Disneyland in urma actiunii caritabile initiate de Loga Dance School (Informatia Zilei)

X