21 Septembrie 2015 (Informatia Zilei)


Ziua portilor Deschise la Loga Dance School


Astazi are loc Ziua Portilor Deschise la Loga Dance School din Satu Mare, dupa-amiaza de la ora 16:30 fiind asteptata grupa de copii, iar de la ora 20 grupa de adulti.

Un curs nou debuteaza azi in cadrul grupei de dans de societate (dans sportive), care include dansuri standard si latino, vals lent, vals vienez, tango, samba, cha-cha, jive si alte stiluri.

Cursul dureaza 24 de antrenamente, dupa care absolventii lui obtin o diploma, cu aceasta putand urma nivelele superioare de dans. Antrenori sunt Vekony Viktor si Loga Hajnalka.

De asemenea, de viner, 25 septembrie, de la ora 20:45 va incepe cursul de salsa, la care persoanele inscrise vor putea invata dansuri salsa, bachata si rueda de casino. Si acest curs va dura 24 de antrenamente, iar antrenori vor fi Soldea Carol si Loga Hajnalka.

Loga Dance School ii asteapta pe toti doritorii la un antrenament gratuity in data de 21 septembrie la ora 16:30, respective in 25 septembrie la ora 20:45.

Sala de dans este situate pe strada Martirilor Deportati nr. 30, vizavi de Piata Mare nr. 1

Pentru informatii si detalii, cei interesati pot accesa site-ul www.logadance.ro sau pagina de pe Facebook, sau pot suna la telefon 0722 538 317 (Lorant)

 


Ziua portilor Deschise la Loga Dance School (Informatia Zilei)

X