18 Noiembrie 2011 (szatmar.ro)


Vasarnap este salsa parti Wilmarkkal!


A kolumbiai szuletesu Wilmark Rizzo Hernandez Romaniaban vegezte tanulmanyait, es a szulofold, a tropusi videk es a forro latin ritmusok iranti vagy, arra kesztette, hogy itt is tancolni, majd tancot oktatni kezdjen.
A szorakozni vagyo szatmariak vasarnap este a kolumbiai szarmazasu salsa oktatoval, Wilmarkkal bulizhatnak egyutt, ugyanis a nagyszeru tancos a Loga Dance School meghivasara Szatmarnemetibe latogat.
Wilmark nem mas, mint az a kolumbiai szarmazasu tancoktato, aki elsokent hozta be Romaniaba a nepszeru latin-amerikai tancot, a salsat.

A Szatmarnemeti Loga Dance School fejlodesere es sikerere felfigyelve ugy dontott, hogy a szatmariakkal is eltolt egy estet, melynek kereteben alap tanclepeseket tanit a fiuknak, es jol megporgeti a lanyokat.

A feledhetetlen elmenynek igerkezo salsa partira eddig tobb mint szazan jelentkeztek, de meg varjak a tancolni vagyok jelentkezeset – tudtuk meg Loga Lorandtol, a rendezveny foszervezojetol.

A rendezveny barki elott nyitott, hiszen a neves salsaoktato azert jon, hogy nehany tanclepessel adjon izelitot mindabbol, ami mar gyermekkoratol szenvedelyeve valt. Szoval nem kell tancos legy ahhoz, hogy jol erezd magad. Csak gyere el es eld at a forro latin partik hangulatat! 

Az est kereteben a resztvevok salsa lepeseket sajatithatnak el a kolumbiai tancos iranyitasaval, es fotozkodhatnak is a hiresseggel, hiszen jelen lesznek a szatmari Prisma Fotomuveszek Egyesuletenek tagjai, akik jobbnal jobb fotokkal lepik meg a nagyerdemut.

Wilmark es a Loga Dance School csapata vasarnap este 21 oratol minden szorakozni vagyot szeretettel var a Crystal termeben, az Anton Pann utca 28. szam ala. 

Egy belepojegy ara 20 lej – jegyeket az esemeny szinhelyen is lehet majd valtani.

A resztvevoket tobbnyire elegans oltozetbe varjak: ferfiak ingben es nadragban, a holgyek pedig bluzban es szoknyaban jelenhetnek meg.

Tovabbi informacioert latogasd meg a Loga Dance School oldalat!


Vasarnap este salsa parti Wilmarkkal! (szatmar.ro)

X