25 Noiembrie 2010 (szatmar.ro)


Uj tanctanfolyamokkal indul az ev


Szivesen toltene idejet jo hangulatban es kellemes tarsasagban, ugy, hogy kozben egy olyan mozgasformat sajatithat el, ami barmikor hasznara valhat?

Akkor iratkozzon be a Loga Dance School uj tanctanfolyamaira, ahol kozel husz tanctipust sajatithat el harom honap alatt.

Januartol uj tanfolyamokkal varja a tancok szerelmeseit a Loga Dance School!

Ha On is szeretne a tancparkett ordoge lenni, vagy csak szivesen toltene idejet jo hangulatban, akkor a Loga Dance School-ban a helye.

Nem kell hozza mas, csak laza oltozet, egy kis elhatarozottsag, es hogy ellatogasson az On altal kivalasztott tancoktatasokra.
Ha az On ajanlasara ot olyan szemely iratkozik be a tancoktatasra aki meg nem tagja a Loga Dance Schoolnak, akkor az iskola Ont nyolc ingyen kepzessel jutalmazza; ha tiz szemely iratkozik be az On ajanlasara, akkor 16 ingyen tanckepzesben lehet resze; ha pedig 15 szemely, akkor 24 edzesen vehet reszt…

Az ingyenes berleteket barmely versenytanc csoportban felhasznalhatja!

Az erdeklodok a Loga Dance School januartol kezdodo Salsa- es Sporttancoktatasaira december 20-ig, hetkoznaponkent 16 es 21 ora kozott iratkozhatnak be a Martirilor Deportati 30. szam alatt, a regi nyomda epuleteben.

A kezdodo tancmodulok 24 kepzesbol, azaz heti ket – masfel oras – alkalombol allnak.
Nem fog csalodni, ha belekostol a tanc vilagaba, mert egy varazslatos erzessel gazdagodhat, ami megtanit igazan elni es mindennek orulni.

Loga Dance Schoolban uj baratokat is szerezhet, hiszen egy varazslatos erzes koti ossze a tobbi tancolni vagyoval. Szoval minden feltetel adott arra, hogy elsajatitsa, vagy profibb iranyba fejlessze a tanclepeseket.

A tanctanfolyamokkal es beiratkozassal kapcsolatos bovebb informacioert latogasson el a Loga Dance School honlapjara!


Uj tanctanfolyamokkal indul az ev (szatmar.ro)

X