19 Septembrie 2018 (Friss Ujsag)


Uj tancpartnerrel keszul az ob-ra Loga Lorant 


Egy paros kepviselte a Szatmarnemeti Loga Dance School egyesuletet Szaszvarosban az elmult hetvegen, ahol kozel 150 paros versenyzett a Prodance Kupa orszagos megmerettetesen.

A viadalon Loga Lorant remekul mutatkozott be uj tancpartnerevel, a desi Szekely Andreaval (Latino Angels Tanciskola): megnyertek a 16–34 eves korosztaly Open Basic Standard versenyszamat, amelyre osszesen hat paros nevezett.

A szatmari egyesulet kozlemenyebol kiderul, hogy a ket tanciskola kozotti partnerseg iden augusztus 17-tol szeptember 30-ig szol.

A vegyes paros felallitasara azert volt szukseg, ugyanis Loga Lorant korabbi partnere harom honappal az orszagos bajnoksag elott varatlanul felhagyott a sporttanccal.

„A vegyes paros felallitasa volt a legkezenfekvobb ideiglenes megoldas, hogy reszt vehessunk szeptember 30-an a osztalyonkenti orszagos bajnoksagon” — olvashato a kozlemenyben.

Az elmult hetvegi verseny elott haromszor edzett a paros Desen – osszesen 14 napot – Vlad Pislariu vezetesevel, Szatmarnemetiben pedig Loga Hajnalka es Vekony Viktor segitettek az edzesben.

A bajnoki kuzdelmekig meg egy orszagos versenyen vesznek reszt Loga es Szekely: szombaton

Temesvaron a Mirtys Kupan lepnek tancparkettre, jovo vasarnap pedig Kolozsvaron rendezik az ob-t.

Oktobertol viszont idehaza kell keressen maganak uj part Loga Lorant, ugyanis egy-ket verseny utan elorelephet a B-osztalyos fokozatra.


Uj tancpartnerrel keszul az ob-ra Loga Lorant (Friss Ujsag)

X